VELIKI POSAO INTERA PRED ZVEZDU! Biće pakleno Seolu i Olajinki


IZVOR: Republika - 27.09.2024 | 17:19


Jedan od ključnih igrača produžio ugovor sa Neroazurima

Foto: Tanjug/AP
VELIKI POSAO INTERA PRED ZVEZDU! Biće pakleno Seolu i Olajinki

Fudbalere Intera ovog utorka očekuje jako bitan meč u drugom kolu Lige šampiona, kada ima na noge dolazi naš predstavnik Crvena zvezda. Nakon remija u prvom kolu protiv Mančester sitija i poraza od Milana u domaćem šampionatu, pobeda u ovom duelu će svakako biti imperativ za italijanskog šampiona.

Pred ovaj duel, čelnici Intera saopštili su jako bitnu vest - novi ugovor sa klubom potpisao je startni desni bek Denzel Damfris. Ugovor je do leta 2028. godine, dok finansijski detalji nisu saopšteni. Damfris je u sezonama za nama postao nezaobilazan deo Intera, postavši jedan od ključnih igrača. Za klub je odigrao 137 utakmica, uz 12 postignutih golova i čak 20 asistencija. Sa Neroazurima osvojio je dva kupa Italije kao i Skudeto prošle sezone. Očekuje se da će Holanđanin zauzeti svoje standardno mesto kraj desne aut linije.

Foto: Tanjug/AP

Veliki posao Intera

Nema sumnje da će navijači Intera biti oduševljeni ovim potpisom, imajući u vidu značaj Damfrisa za tim, a time su i pokazali i visoke ambicije za naredne sezone, tokom kojih će nesumnjivo imati najviše ambicije i u kojima će se boriti za trofeje na svim frontovima. 

Podsetimo, Crvena zvezda u duel sa Interom ulazi u sjajnom raspoloženju, posle ubedljive pobede u večitom derbiju protiv Partizana rezultatom 4:0, a pre toga su odigrali jako dobar meč protiv Benfike uprkos porazu od 1:2. Eventualna pobeda u Milanu bi za izabranike Vladana Milojevića bila izuzetno bitna pred nastavak sezone i potencijalno približila srpskog šampiona prolasku u narednu fazu. Nakon duela sa Interom, koji je svakako jedno od najtežih gostovanja u Evropi, fudbalere Zvezde očekuje takođe teško gostovanje Monaku, a zatim i meč na svom terenu protiv ove sezone izuzetne Barselone.

BONUS VIDEO