VAZURA SVESTAN SITUACIJE U PARTIZANU: Bliži mu se kraj, sprema poslednji izveštaj


IZVOR: Republika/ O.J. - 27.09.2024 | 17:52


Grobarima se ostvaruje velika želja

Foto: Starsport
VAZURA SVESTAN SITUACIJE U PARTIZANU: Bliži mu se kraj, sprema poslednji izveštaj

Kao što je Republika već najavila, danas je obelodanjeno da će se vanredna Skupština FK Partizan, na kojoj će Miloš Vazura, bilo da sam podnese ostavku ili bude oteran, sići sa pozicije prvog čoveka kluba iz Humske, održati 11. oktobra.

Generalni direktor crno-belih se tim povodom oglasio i potvrdio da će se tada održati sastanak uz opasku da ne beži od odgovornosti.

Foto: Starsport

Miloš Vazura

- Istina je, zakazali smo sednicu Skupštine za 15 dana zaključno od danas, to znači 11. oktobra. S obzirom na činjenicu da se u medijima i javnosti pojavljuju brojne spekulacije, reći ću vam samo da će na tom sazivu klupski organi odlučivati o narednim potezima u Partizanu, pa i u vezi sa njegovim rukovođenjem, isto tako i o izboru novog rukovodstva. Jer, jedini organ kome ću podnositi izveštaj je Skupština, a ne određenim grupama ljudi koji se danima unazad javljaju u medijima - kazao je Vazura za "Telegraf" i dodao:

- Niti bežim, niti želim da bežim od odgovornosti. Apsolutno sam svestan situacije u Partizanu, svestan aktuelnog momenta u kome se klub nalazi, svestan i mnogo drugih stvari, ali ću o svemu tome govoriti na Skupštini kada ću podneti i svoj izveštaj o radu. To je sve što želim da kažem i neću se više oglašavati do pomenutog zasedanja kada ću detaljno izneti svoje stavove - zaključio je generalni direktor Partizana, a grobarima ostaje da pričekaju da im se ostvari velika želja.

BONUS VIDEO