KATASTROFALNE VESTI ZA ZVEZDU PRED INTER: Glazer u bolovima napustio teren (VIDEO)


IZVOR: Republika/ O.J. - 27.09.2024 | 20:41


Nesmotrena reakcija ga koštala

Foto: FK Crvena zvezda
KATASTROFALNE VESTI ZA ZVEZDU PRED INTER: Glazer u bolovima napustio teren (VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde trenutno igraju meč 10. runde Superlige Srbije protiv Železničara iz Pančeva. Posle prvih 45 minuta domaćin je imao minimalno vođstvo zahvaljujući Vanji Drkušiću i, taman kada se činilo da drugi gol visi u vazduhu, dogodio se šok na najvećem srpskom stadionu.

Glazer je napravio ogromnu grešku. Prvo nije uspeo da primi loptu koja mu je pobegla daleko od svog peterca, a onda je izgubio duel na ivici šesnaesterca i ostavio prazan gol. Drkušić je na momenat otklonio opasnost, ali je lopta otišla direktno u noge Ezeu koji je pogodio fenomenalno za izjednačenje.

Međutim, budući da su crveno-beli ponovo poveli nakon 10 minuta golom Ilića, nije to bio najveći problem za Milojevića. Trener Zvezde će izgleda morati da "bije glavu" pred gostovanje Interu i kada je u pitanju pozicija golmana. Nakon što je izgubio loptu na ivici svog šesnaesterca, Glazer se povredio. Nije mogao da nastavi meč, već je napustio teren sa grimasom, a ušao je Ilić koji je i branio dobar deo ove sezone, pošto je Izraelac već propustio početak iste. Bio bi to ogroman udarac za crveno-bele, ukoliko ne budu mogli da računaju na sjajnog čuvara mreže. Podsetimo, od ranije je poznato da Milojević neće imati na raspolaganju najboljeg igrača Mirka Ivanića koji se povredio na večitom derbiju. Ognjen Mimović je "aut" još nekoliko nedelja posle peha protiv Benfike, a ako se tome doda i Glazer, onda je to već previše...

BONUS VIDEO