ČEKAJUĆI MILOŠEVIĆA: Potpuni krah, ili najava izlaska iz krize - evo gde možete pratiti gostovanje Partizana u Lučanima!


IZVOR: Vladimir Vorih - 29.09.2024 | 06:59


Teško gostovanje u ni malo lakom trenutku.

Foto: Starsport
ČEKAJUĆI MILOŠEVIĆA: Potpuni krah, ili najava izlaska iz krize - evo gde možete pratiti gostovanje Partizana u Lučanima!

Fudbaleri Partizana doživeli su potpuni debakl u 174. večitim derbiju kada su na svom stadionu u Humskoj ulici poraženi od Crvene zvezde rezultatom 0:4, čime je evidentna kriza još više produbljena i neretko se po sportskim kuloarima pominje čak i repriza sezone 1978/79 kada su crno-beli u poslednjem kolu sašuvali status člana elitnog ranga fudbala u tadašnjoj SFR Jugoslaviji.

Usled svega navedenog, "kola su se slomila" na treneru Aleksandru Stanojeviću koji je napustio redove crno-belih nakon katastrofalnog starta sezone, a klub koji se u ovom momentu nalazi na desetoj poziciji superligaškog karavana sa 11 osvojenih bodova, očekuje veliko iskušenj u Lučanima gde će odmeriti snagu sa ekipom Mladosti koja se nalazi u seriji od pet uzastopnih trijumfa i koja bi se pobedom nad prošlosezonskim vicešampionom Srbije isamila na drugom mestu na tabeli iza Crvene zvezde.

Pored sjajne serije Lučanaca, u prilog im ide i činjenica da ih sa klupe predvodi Nenad Lalatović koji je neretko, sa svim klubovima koje je predvodio, umeo da zagorča život crno-belima i oduzme im bodove kada je malo ko to mogao da očekuje.

Foto: Starsport

Može li Vukašinović da najavi izlaz iz krize u Lučanima?

 

Nakon svoh dešavanja u prethodnom periodu, doneta je odluka da ekipu Partizana preuzme legenda kluba Savo Milošević, ali će on zvanično brigu o prvom timu preuzeti u ponedeljk 30. septembra, tako da će igrače u crno-beloj sportkoj opremi u Lučanima na teren izvesti Branko Vukašinović, doskorašnji Stanojevićev pomoćnik.

Svi oni koji ne budu u prilici da meč desetog kola Superlige Srbije prate uživo sa tribina stadiona SRC "Mr Radoš Milovanović" u Lučanima, direktan prenos je obezbeđen na kanalu TV Arenasport Premium 1 sa početkom od 17 časova.

 

 

 

BONUS VIDEO: