UOČI DERBIJA U LUČANIMA: Partizan nikada nije bio ovako ponižen - kladionice ne veruju crno-belima!


IZVOR: Vladimir Vorih - 29.09.2024 | 07:56


Mnogi očekuju novi sunovrat velikana.

Foto: Starsport
UOČI DERBIJA U LUČANIMA: Partizan nikada nije bio ovako ponižen - kladionice ne veruju crno-belima!

Fudbaleri Partizana doživeli su potpuni debakl u 174. večitim derbiju kada su na svom stadionu u Humskoj ulici poraženi od Crvene zvezde rezultatom 0:4, čime je evidentna kriza još više produbljena i neretko se po sportskim kuloarima pominje čak i repriza sezone 1978/79 kada su crno-beli u poslednjem kolu sašuvali status člana elitnog ranga fudbala u tadašnjoj SFR Jugoslaviji.

Usled svega navedenog, "kola su se slomila" na treneru Aleksandru Stanojeviću koji je napustio redove crno-belih nakon katastrofalnog starta sezone, a klub koji se u ovom momentu nalazi na desetoj poziciji superligaškog karavana sa 11 osvojenih bodova, očekuje veliko iskušenj u Lučanima gde će odmeriti snagu sa ekipom Mladosti koja se nalazi u seriji od pet uzastopnih trijumfa i koja bi se pobedom nad prošlosezonskim vicešampionom Srbije isamila na drugom mestu na tabeli iza Crvene zvezde.

Vicešampion Srbije u desetom kolu gostuje na uvek nezgodnom terenu u Lučanima, a čini se da kao nikda ni kladionice ne veruju ekipi iz Humske ulice.

Naime, Partizan po osnovu kvota kladionice AdmiralBet jeste favorit uoči meča na stadionu SRC "Mr Radoš Milovanović" i pobeda crno-belih se nominuje sa 2,14, dok se trijumf domaćina nominuje kvotom 3,37. Kvota za podelu bodova iznosi 3,50.

Foto: AdmiralBet

Ni kladionice nisu naklonjene crno-belima

 

Da podsetimo, ekipu Partizana će na današnjem meču sa klupe predvoditi Branko Vukašinović, a već od ponedeljka 30. septembra brigu o ekipi preuzima Savo Milošević nekdašnja igračka legenda kluba iz Humske.

Današnji duel između lučanske Mladosti i Partizana na programu je od 17 časova, a svi oni koji ne budu u prilici da meč desetog kola Superlige Srbije prate uživo sa tribina, imaće priliku da meč prate u direktnom prenosu na kanalu TV Arenasport Premium 1.

 

BONUS VIDEO: