VITLAO TESTOROM A SADA MU SLEDI OŠTRA KAZNA! Sportista ne prestaje sa skandalima!


IZVOR: Republika - 29.09.2024 | 10:15


Prešao je svaku granicu.

Foto: youtube.com/printscreen/SPORT1
VITLAO TESTOROM A SADA MU SLEDI OŠTRA KAZNA! Sportista ne prestaje sa skandalima!

Lemanova reputacija kontroverznog sportiste sve više narušava njegovu post-igračku karijeru, dok se čini da su problemi s zakonom postali stalni deo njegovog života. Bivši golman Arsenala - Jens Leman, ponovo se našao u centru pažnje zbog kontroverznog ponašanja koje ga prati i nakon završetka fudbalske karijere.

Nedavno je kazna od 420.000 evra, koju je dobio zbog napada motornom testerom na garažu svog komšije, smanjena na apelaciji, a Leman je postigao dogovor i preuzeo odgovornost za incident. Ovaj incident nije bio jedini – u rodnom Starnbergu, Leman je optužen za odsecanje grede sa krova garaže svog komšije, čime je dodatno oštetio imovinu i pogoršao svoj imidž.

Skandali su se nastavili kada je bivši golman proveo noć u pritvoru zbog sumnje da je vozio u pijanom stanju u Minhenu, vraćajući se sa Oktoberfesta. Prema rečima tužiteljke Julijane Groc, policajci su primetili miris alkohola i nesiguran hod, zbog čega Leman nije mogao da prođe alkotest. Ovo nije prvi put da se bivši fudbaler našao u sukobu sa zakonom. Iako su prvobitni testovi bili negativni, nesigurna vožnja i miris alkohola rezultirali su oduzimanjem vozačke dozvole i daljom istragom.

Ova serija incidenata dodatno je bacila senku na Lemanovu karijeru, dok javnost sve više prati njegove skandale nego sportske uspehe. Bivši fudbaler sada se suočava s posledicama svojih postupaka, a njegova kontroverzna ponašanja i dalje intrigiraju i šokiraju fudbalski svet.

BONUS VIDEO