BIZARNIJE NE MOŽE! ENDRIK SE OŽENIO PLAVUŠOM KOJA MU BRANI DA GLEDA DEVOJKE U GTA! Ovaj bračni ugovor je apsurdan


IZVOR: Republika/ O.J. - 29.09.2024 | 17:55


Ne sme ni da komentariše slike na Instagramu

Foto: Instagram/endrick
BIZARNIJE NE MOŽE! ENDRIK SE OŽENIO PLAVUŠOM KOJA MU BRANI DA GLEDA DEVOJKE U GTA! Ovaj bračni ugovor je apsurdan

Endrik, mladi fudbaler Real Madrida, već je postao poznat širom sveta, ali njegova ljubavna priča sa 23-godišnjom suprugom, Gabrijelom Mirandom, takođe privlači veliku pažnju javnosti. Njihova veza počela je kao proizvod opklade tokom večere, a zatim je prerasla u brak dok je Endrikova karijera postajala blistavija.


Endrik i Miranda imaju različite verzije kako je njihova veza otpočela, ali jedno je sigurno - bio je to epilog rezultata opklade na fudbalsku utakmicu između Kujabe i Botafoga. Kada je Kujaba pobedila, njih dvoje su započeli svoju romansu, pošto je as Reala bio u pravu. Njihov odnos se razvio dok je Endrik postajao globalna fudbalska zvezda, a Miranda je postala njegova podrška i stabilnost.

Uspon Endrika na fudbalskom terenu nije prošao bez izazova. Njegova majka, Sintija Ramos, izrazila je zabrinutost zbog brzog razvoja situacije između Endrika i Mirande, ističući da su mladi za brak. Takođe, njegov menadžer i klub u kom je igrao ranije su izrazili strahovanja da bi veza mogla da ometa njegovu karijeru.

Međutim, oni su vrlo mladi uplovili u bračne vode, a uspostavili su i ugovor koji definiše stroge smernice ponašanja u njihovoj vezi. A u njemu se zabranjuje Endriku da ima virtuelnu devojku u video igrici GTA V, kao i određene reči u komunikaciji putem poruka kao što su: "Ok", "Mhm", "Aha", a ima i obavezu kako da reaguje na smešnu poruku... Kršenje ovih pravila podleže "kazni" u vidu poklona, kojeg bi Brazilac morao da plati i u slučaju da komentariše sliku na Instagramu drugoj devojci.

Endrikova majka ne podržava njegovu ženidbu, ali videćemo jesu li njih dvoje bili u pravu kada su rešili da odu protiv svih i "stanu na ludi kamen" uz ove bizarne uslove.

BONUS VIDEO