RAPSODIJA SALDANJE U MAĐARSKOJ! Het-trik za podsetnik da je Partizan izgubio suvo zlato


IZVOR: Republika/ O.J. - 29.09.2024 | 20:01


Dok se crno-beli muče, Brazilac dosipa so na ranu

Foto: Instagram.com/1matheussaldanha
RAPSODIJA SALDANJE U MAĐARSKOJ! Het-trik za podsetnik da je Partizan izgubio suvo zlato

Mateus Saldanja je u Mađarskoj nastavio gde je stao u Humskoj negde u martu mesecu. Tada nije mogao da prođe meč bez neke njegove bravure, a onda je usledila povreda koja ga je odvojila od terena i do kraja mandata u Beogradu više nije bio isti. Mučila ga je saga oko transfera, tražili su i on i klub najbolje rešenje do kog se na kraju došlo u poslednjim danima prelaznog roka, a čini se da je bilo pun pogodak za Brazilca. Od odlaska u Ferencvaroš, Saldanja je preuzeo Pešiću mesto prvog špica i na četiri meča ima već šest golova!

Večeras je het-trikom praktično sam razbio ekipu Puškaš Akademije na domaćem terenu. Bio je to šou u 17 minuta drugog poluvremena, kada je u periodu od 65. do 82. minuta Saldanja postigao tri pogotka i rešio pitanje pobednika, a prvi je došao samo minut nakon što je ušao na teren!

Govor tela na terenu mu je mnogo bolji i izgleda kao da ponovo uživa radeći ono što mu je posao, a odatle dolaze i rezultati.

Pre ovoga, postigao je dva gola na debiju u mađarskom Kupu protiv Budafokija, a nakon toga je bio strelac i u prvenstvu na gostovanju MTK iz Budimpešte. Jedino se nije upisao u listu strelaca protiv Anderlehta, ali je tada ušao na teren 20 minuta pre kraja susreta. Međutim, sada Ferencvaroš u Ligi Evrope očekuje duel sa Totenhemom kod kuće, a ukoliko dobije šansu od početka, Brazilac bi mogao da se dokaže i protiv giganta iz Londona.

BONUS VIDEO