TADIĆ PSOVAO PROTIVNIČKE NAVIJAČE POSLE GOLA! Odgovorio im na prozivke burnom proslavom (VIDEO)


IZVOR: Republika/ O.J. - 29.09.2024 | 20:46


Duća ih počastio

Foto: Profimedia
TADIĆ PSOVAO PROTIVNIČKE NAVIJAČE POSLE GOLA! Odgovorio im na prozivke burnom proslavom (VIDEO)

Srpski fudbaler Dušan Tadić bio je u centru pažnje na utakmici protiv Antalijaspora gde je postigao prvi od dva gola u pobedi svog tima i izazvao konflikt sa domaćim navijačima. Fenerbahče se mučio na terenu, ali je doskorašnji kapiten našeg nacionalnog tima vrlo lepim golom konačno uspeo da probije bedem ispred gola domaćina.

Tadić je iskoristio asistenciju Freda i zatresao mrežu u 63. minutu, nakon čega je odlučio da se obrati protivničkim navijačima, koji su imali šta da poruče tokom meča gostujućem sastavu, na jedan za njega atipičan način. Dotrčao je do tribine sa navijačima Antalije i opsovao: "Ajde, mamu vam j****", dok je pokazivao na uho aludirajući da ih "ne čuje".


Fenerbahče je uspeo da ostvari pobedu rezultatom 2:0 na ovom gostovanju, čime se trenutno nalazi na drugom mestu tabele turske Superlige sa 16 bodova, tri manje od vodećeg Galatasaraja. Dušan Tadić, sa četvrtim golom ove sezone na sedam utakmica, pokazuje svoju izuzetnu formu i značajnu ulogu u timu. Takođe, važno je napomenuti da Tadić ima i dve asistencije, što dodatno doprinosi uspesima Fenerbahčea ove sezone.

Murinjo ima ogromnog poverenja u njega zbog ogromnog iskustva koje poseduje, a Tadić mu uzvraća na terenu. Iako su fudbaleri Fenera nešto slabije ušli u sezonu, čini se da konačno hvataju ritam koji se od njih očekuje.

BONUS VIDEO