ZVEZDA KORAK ISPRED SVIH! Došlo je do važnog pojačanja u crveno-belim redovima! (FOTO)


IZVOR: Republika - 30.09.2024 | 10:59


FK Crvena zvezda misli na sve.

Foto: Starsport
ZVEZDA KORAK ISPRED SVIH! Došlo je do važnog pojačanja u crveno-belim redovima! (FOTO)

Fudbalski klub Crvena zvezda nedavno je potvrdio da je talentovani levi bek Adem Avdić produžio ugovor sa klubom na još tri godine. Ovaj mladi fudbaler, rođen 2007. godine, predstavlja važan deo budućnosti kluba, a njegov povratak na teren nakon povrede s nestrpljenjem iščekuju kako navijači, tako i uprava kluba.

Adem Avdić se trenutno oporavlja od povrede, ali se očekuje da će vrlo brzo biti spreman da zaigra takmičarske utakmice. Ovaj mladi igrač, koji nastupa na poziciji levog beka, ima veliki potencijal i očekuje se da će pružiti značajan doprinos timu u budućnosti.

 

 


Sportski direktor Crvene zvezde, Mitar Mrkela, izrazio je veliko očekivanje od Avdića, ističući da se od njega mnogo očekuje u budućnosti. Planirano je bilo da se Avdić pridruži prvom timu pre povrede, ali se nada da će uskoro konkurisati za tim i ostaviti trag u istoriji kluba.

Sam Avdić je sa velikim ponosom istakao zadovoljstvo zbog produžetka ugovora sa Crvenom zvezdom. Izrazio je svoju zahvalnost i istakao da mu je oduvek bio san da zaigra za prvi tim Zvezde. Sa nestrpljenjem očekuje svoj debi i nada se da će opravdati očekivanja navijača i kluba.

Ukupno, ovo predstavlja još jedan korak ka obezbeđivanju budućnosti kluba, dok se očekuje da će mladi Avdić brzo povratiti formu i pokazati svoj talenat na terenu.

 

 

BONUS VIDEO: