FUDBALERI INTERA RADE PUNOM PAROM! Ozbiljne pripreme pred susret za Zvezdom!


IZVOR: Republika - 30.09.2024 | 15:39


Sve je spremno za meč drugog kola.

Foto: Republika.rs
FUDBALERI INTERA RADE PUNOM PAROM! Ozbiljne pripreme pred susret za Zvezdom!

Fudbaleri Crvene zvezde će se sutra u Milanu u 21 čas, susreti sa fudbalskim klubom Inter u meču drugog kola Lige šampiona.

Fudbaleri Crvene zvezde nastavljaju svoj nastup u Ligi šampiona. Naredni protivnik je italijanski šampion Inter, i nema sumnje da izabranike Vladna Milojevića čeka izuzetno težak zadatak. U prvom kolu najjačeg evropskog takmičenja Zvezda je doživela tesan poraz na svom terenu od Benfike rezultatom 1:2, iako su crveno-beli pretili do samog kraja, dok je Inter pomalo iznenađujuće remizirao sa Mančester sitijem na Etihadu 0:0.

Foto: Republika.rs

 

Fudbaleri Intera su već počeli sa jakim pripremama pred meč drugog kola Lige šampiona sa Crvenom zvezdom, koji će se odigrati sutra 01. oktobra u 21 čas.

 

 

Podsetimo, kad se sve sagleda, crveno-beli nisu prikazali u lošem svetlu, gost iz Lisabona je umeo da iskoristi svoje šanse, što je, ispostaviće se, bilo dovoljno da reše utakmicu u prvih pola sata.

Uz malo sreće, ali i lukavosti, došli su do prvog pogotka preko Kerema Akturkoglua, a turski igrači su ove večeri bili kobni po Zvezdu, pošto je na isteku pola sata igre Orkun Kokču perfektno pogodio iz slobodnog udarca, što je Omri Glazer samo ispratio pogledom.

Crveno-beli su držali loptu tokom većeg dela meča i pokušavali da stvore konkretnu šansu ispred gola "orlova", ali sve se završavalo samo na skromnim završnicama. Sve je tako bilo do 86. minuta, kada su dvojica rezervista priredila dramu u završnici. Endiaje je lepo uposlio Milsona, a Angolac rutinski završio pored Trubina. Ipak, bilo je prekasno za potpuni preokret.

BONUS VIDEO: