ZVEZDA NA PUTU ZA MILANO! U avionu se nalazi i Glazer!


IZVOR: Republika - 30.09.2024 | 16:09


Crvena zvezda će imati težak zadatak u susretu sa šampionom Italije.

Foto: Starsport
ZVEZDA NA PUTU ZA MILANO! U avionu se nalazi i Glazer!

Fudbaleri Crvene zvezde su krenuli put Milana na okršaj sa Interom koji je zakazan za utorak u 21 sat. Glavna neizvesnost oko ovog puta bila je vezana za status Omrija Glazera, reprezentativca Izraela, koji je pretrpeo povredu zadnje lože tokom meča sa pančevačkim Železničarom. Ipak, Glazer se našao na spisku putnika za Milano, što daje naznaku da bi mogao da se suprotstavi šampionu Italije.

Uzbuđenje na Marakani se dodatno povećalo jer je Crvena zvezda nedavno potpisala levog beka do 2027. godine. Očekuje se da će ovo novo pojačanje doneti dodatnu sigurnost timu u narednim sezonama.

Vladan Milojević je poveo 23 igrača na put u Italiju, a pored Glazera, na spisku su se našli i Piter Olajinka i Seol, koji su propustili poslednji prvenstveni meč iz predostrožnosti. Ipak, od ranije je povređen jedan od najboljih igrača tima, Mirko Ivanić. Na spisku putnika nalaze se: Omri Glazer, Marko Ilić, Ivan Guteša, Jung Vu Seol, Uroš Spajić, Naser Điga, Vanja Drkušić, Stefan Leković, Milan Rodić, Rade Krunić, Dalsio Gomeš, Timi Maks Elšnik, Gelor Kanga, Andrija Maksimović, Luka Ilić, Silas Katompa Mvumpa, Aleksandar Katai, Jegor Prucev, Piter Olanjinka, Nemanja Radonjić, Felisio Milson, Bruno Duarte i Šerif Endiaje.

Foto: Starsport

 

 


Nakon konferencije Vladana Milojevića, igrači crveno-belih će imati priliku da se prošetaju legendarnim stadionom "San Siro". Ovo će biti izuzetno zanimljivo iskustvo za igrače Crvene zvezde, koje će im pružiti dodatnu motivaciju pred meč sa Interom.

Crvena zvezda će imati težak zadatak u susretu sa šampionom Italije, ali uz podršku svojih vernih navijača, sigurno će dati sve od sebe da ostvare što bolji rezultat. Svi ljubitelji fudbala sa nestrpljenjem očekuju ovaj meč i nadaju se uzbudljivoj utakmici na "San Siru".

BONUS VIDEO: