NE MOŽETE IGRATI BEZ FIZIKE: Milojević izneo plan za sutrašnji meč - Videćete šta znači postavljanje sistema!


IZVOR: Republika - 30.09.2024 | 19:53


Sutra nas očekuje pravi spektakl.

Foto: Republika
NE MOŽETE IGRATI BEZ FIZIKE: Milojević izneo plan za sutrašnji meč - Videćete šta znači postavljanje sistema!

Fudbaleri Crvene zvezde sastaju se sa Interom u u Milanu u okviru 2. kola Lige šampiona na stadionu "Đuzepe Meaca" od 21.00 čas u utorak. Pred duel imali smo priliku da čujemo obraćanje trenera crveno-belih - Vladana Milojevića, ali i fudbalera Radeta Krunić. 

KONFERENCIJA JE ZAVRŠENA!

TOK KONFERENCIJE

O Simoneu Inzagiju

19:42 - Znate kako, Simone je takav, ja volim da pratim taj njegov trenerski put. Inter je stvarno napravio jedan dobar sistem, koji ide ka pozitivnom fudbalu. Kada napravite sistem i možete da ga držite dosta dugo, da imate mogućnosti, sa dopunskom selekcijom, gde dovodite igrače, to izgleda kao Inter. Neki put iskren da budem nije samo Inter, nego svi veliki klubovi, oni imaju sistem, a ako pričam o sistemu, pričam i o timu, terenu, o fudbalskim temama. Onda je mnogo lakše. Videćete šta znači postavljanje sistema. Kako oni to rade... To je nešto što je jako dobro, nastavili su da nadograđuju to. Ispalo je jako pozitivno, ali svakako, znate kako, u fudbalu nemate vremena, treneri žive od rezultata, morate da postavite neki sistem, ali ako nema rezultata, ne može da prođe i ide se jovo nanovo.

Ne možete igrati bez fizike

19:40 - Fudbal danas bez fizike ne možete da igrate. Mislim da Inter ima jako dobar način i stil igre, ne odustapju od toga, godinama tako igraju. Kada imate tako nešto, igračima je lakše. Bez obzira sa jedne strane imate mlade igrače koji su motivisani, a sa druge iskusnije, koji jednim potezom rešavaju utakmicu.

O Dejanu Stankoviću

19:38 - Nisam se čuo sa Dekijem. Sigurno, mislim da smo svi negde zavoleli Inter zbog Dejana, igrao je fudbal života, osvoji je sve tamo. Zvezdašima je drago što smo imali njega u Interu - dodao je o Dejanu Stankoviću.

Koncetracija je ključ

19:36 - Kada igrate protiv ovako velikih ekipa, morate da budete konstantno svih 90 minuta skoncentrisani, što manje nekih praznih hodova u igri...Jednostavno, to su ekpipe koje imaju svoj stil igre i moramo da uspostavimo neki sistem, kada se branimo, branimo se, kada napadamo - napadamo. Ne smemo da padamo - dodao je Milojević.

O Andriji Maksimović

19:35 - Odigrao je izuzetno kvalitetno. Pored Maksimovića tu je i Prucev koji prošle sezone nije igrao. Oni su tu da ćute i rade i slušaju sve i napreduju - rekao je Vladan za Andriju Maskimovića.

Foto: Starsport

"Kad napadamo-napadamo": Vladan Milojević

Vanja Drkušić nije spreman da igra

19:33 - Ne možete igrača koji je nesepreman da igra. Njegove preformanse se menjaju, ima strah od povreda. To medikal odlučuje, koliko može. Da neko istrenira dva treninga, a da igra, ne pije vodu. Vanja je kao bitan igrač za nas, kao i svi ostali. Videćemo, imamo neke planove. Sutra ćemo se par sati pre utakmice opredeliti koji tim će izaći - dodao je Milojević o Vanji Drkušiću.

19:31 - Nije ekipa 10 igrača koji igraju. Ko god da stavite, ne znate. Što se tiče podcenjivanja u fudbalu, to ne postoji, već se radi o planovima drugog trenera. Treneri prave planove, traže vrline, mane.

19:29 - Pričati o Interu, o šampiona, koji je sigurno pretenfet za skudeto i ove godine, kao i u LŠ. Imaju sistem godinama unazad, menjaju igrače na osnovu karakteristka. Urađena je rezonanca, sve je okej. Videćemo sutra - započeo je Milojević.

19:27  - Znam kakav je Inter kao tim, snaga Intera nije samo jedan igrač, nego njihov kvalitet je grupa. Rade neverovatnu stvar već godinama, za njih je snaga defintivino grupa i ne mogu reći da je to samo jedan igrač.

Rade Krunić žali za navijačima

19:23 - Igrao sam na sličnim stadionima. I meni i saigračima će nedostajati navijači, oni su veliki vetar u leđa. Šteta što neće biti, nećemo se plašiti njihovih, kod nas je slično - izjavio je Rade Krunić.

Krunić je započeo o Interu

19:21 - Generalno što se tiče Intera, njihova formacija i kako stoje na terenu, oni već dugo igraju u istom sistemu. Mi smo veliki klub, osvajali smo ovo takmicenje, tako da jeste da je bilo davno, ali mislim da smo napravili odlicnu ekipu i da mozemo da se nosimo sa svima- započeo je fudbaler.

19:20 - Konferencija je počela, prvo če nam se obratiti rade Krunić.

PRE KONFERENCIJE

Milojević će imati priliku da se obrati na konferenciji za medije uoči ključnog meča protiv italijanskog giganta, Intera. Trener će se obratiti novinarima i izneti svoja očekivanja pred ovaj veliki izazov za crveno-bele.

Očekuje se da će Milojević govoriti o pripremama tima, taktičkim pristupima za utakmicu, kao i o ključnim igračima koji će imati najveći uticaj na ishod meča.

Takođe, biće zanimljivo čuti kako će se Zvezda nositi sa velikim pritiskom igranja protiv Intera, koji je jedan od favorita za osvajanje Lige šampiona.

Pratite uživo konferenciju na portalu Republika.rs, kako biste saznali najnovije informacije i stavove trenera Milojevića uoči ovog važnog susreta.

BONUS VIDEO