NOVI EVROPSKI SPEKTAKL: Zvezda oblači grad mode u crveno-belo - evo gde možete pratiti duel srpskog i italijanskog šampiona!


IZVOR: Inter Crvena zvezda Liga sampiona Prenos - 01.10.2024 | 06:31


Sledi prvo od dva jesenja gostovanja u Milanu.

Foto: FK Crvena zvezda
NOVI EVROPSKI SPEKTAKL: Zvezda oblači grad mode u crveno-belo - evo gde možete pratiti duel srpskog i italijanskog šampiona!

Na startu ovogodišnje ligaške faze elitnog evropskog klupskog takmičenja Crvena zvezda je, slobodno se može reći nesrećno poražena od lisabnoske Benfike na stadionu "Rajko Mitić" rezultatom 1:2, a sada predstoji novo iskušenje koje će biti daleko teže.

Uzbudljiva atmosfera se očekuje večeras na stadionu "Đuzepe Meaci" gde će se odigrati meč između Intera i Crvene zvezde u okviru 2. kola Lige šampiona. Ovo će biti prilika za Crvenu zvezdu da se iskupi za poraz od Benfike na svom terenu pre dve sedmice i osvoji svoje prve bodove u ovom takmičenju. Sa druge strane, ekipa Intera će želeti da ostvari pobedu nakon nerešenog rezultata (0:0) protiv Mančester sitija u prvom kolu.

Za razliku od prethodnih mečeva, navijači Crvene zvezde neće imati priliku da podrže svoj tim sa tribina, jer im je italijanska policija zabranila ulazak na stadion. Ovakva situacija može imati značajan uticaj na igru pulena trenera Vladana Milojevića, ali s obzirom na snagu i podršku navijača koji će ih bodriti iz udobnosti svojih domova, crveno-beli će imati dodatni motiv da ostvare dobar rezultat.

Sudijsku palicu tokom ovog meča držaće nemački arbitar Feliks Cvajer, a njemu će asistirati njegovi pomoćnici. Očekuje se da će pravda biti zadovoljena na terenu uz profesionalno vođenje utakmice od strane ovog iskusnog sudije.

 

 

Za sve ljubitelje fudbala, obezbeđen je direktan TV prenos ovog spektakla na kanalima RTS 1 i Arena Sport Premium 1. Početak meča zakazan je za 21.00 čas, što će omogućiti gledaocima da uživaju u fudbalskom nadmetanju iz udobnosti svog doma.

Očekuje se da će ova utakmica pružiti mnogo uzbuđenja i neizvesnosti, a samo vreme će pokazati ko će izaći kao pobednik sa terena "Đuzepe Meaci".

 

Standings provided by Sofascore

 

 

BONUS VIDEO: