OD TERZIĆEVIH REČI PODRHTAVAJU APENINI: Italijani će biti impresionirani - na jednog igrača moraju posebno da obrate pažnju!


IZVOR: Vladimir Vorih - 01.10.2024 | 07:08


Vreme j da zasija i na najvećoj sceni.

Foto: linterista.it/printscreen
OD TERZIĆEVIH REČI PODRHTAVAJU APENINI: Italijani će biti impresionirani - na jednog igrača moraju posebno da obrate pažnju!

Uzbudljiva atmosfera se očekuje večeras na stadionu "Đuzepe Meaci" gde će se odigrati meč između Intera i Crvene zvezde u okviru 2. kola Lige šampiona. Ovo će biti prilika za Crvenu zvezdu da se iskupi za poraz od Benfike na svom terenu pre dve sedmice i osvoji svoje prve bodove u ovom takmičenju. Sa druge strane, ekipa Intera će želeti da ostvari pobedu nakon nerešenog rezultata (0:0) protiv Mančester sitija u prvom kolu.

Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić je u intervju navijačkom portalu Intera, "L'Interista", Italijnima skrenuo pažnju na fudbalera srpskog šampiona o kojem se već sada u superlativu govori na Starom kontinentu:

- Poručio bih vam da obratite pažnju na Andriju Maksimovića, sedamnaestogodišnjeg momka koji će igrati svoj prvi meč u Ligi šampiona. Verujem da će fudbalska Italija biti impresionirana njegovim talentom - istakao je čelnik kluba sa beogradske Marakane.

Foto: Starsport

Zvezdan Terzić upozorio Italijane

 

Kada je reč o očekivanjima za meč, Terzić je priznao da je Inter apsolutni favorit, posebno na domaćem terenu. Ipak, istakao je da se ekipa Crvene zvezde nada dobrom rezultatu i da će uložiti maksimalan napor da izazove ozbiljan otpor Interovim igračima:

- Budimo iskreni, Inter je apsolutni favorit i treći je favorit da osvoji Ligu šampiona ove sezone. Kada igra kod kuće, favorit je protiv bilo kog tima u Evropi. Naravno, sportski je nadati se dobrom rezultatu i uradićemo sve što možemo da se Interovi igrači oznoje da nas pobede - ne krije optimizam Zvezdan Terzić.

Za sve ljubitelje fudbala, obezbeđen je direktan TV prenos ovog spektakla na kanalima RTS 1 i TV Arena Sport Premium 1. Početak meča zakazan je za 21.00 čas, što će omogućiti gledaocima da uživaju u fudbalskom nadmetanju iz udobnosti svog doma.

Očekuje se da će ova utakmica pružiti mnogo uzbuđenja i neizvesnosti, a samo vreme će pokazati ko će izaći kao pobednik sa terena "Đuzepe Meaci".

 

BONUS VIDEO: