LUDNICA U MILANU: Na meti su se našli srpski novinari - neshvatljiv gest italijanske policije!


IZVOR: Vladimir Vorih - 01.10.2024 | 07:25


Napeto je bilo prethodne noći u "gradu mode".

Foto: printskrin/youtube
LUDNICA U MILANU: Na meti su se našli srpski novinari - neshvatljiv gest italijanske policije!

Na startu ovogodišnje ligaške faze elitnog evropskog klupskog takmičenja Crvena zvezda je, slobodno se može reći nesrećno poražena od lisabnoske Benfike na stadionu "Rajko Mitić" rezultatom 1:2, a sada predstoji novo iskušenje koje će biti daleko teže.

Srpski šampion gostuje u "gradu mode", ali za razliku od prethodnih mečeva, navijači Crvene zvezde neće imati priliku da podrže svoj tim sa tribina, jer im je italijanska policija zabranila ulazak na stadion.

I pored navedenog tenzije u Milanu su prisutne prevashodno zbog činjenice da su navijači crveno-belih, uprkos zabrani, odlučili da dođu i pruže podršku svojoj ekipi.

Uznemirujući događaj koji je dodatno podgrejao atmosferu jeste upad policije u hotel gde su smešteni novinari iz Srbije. U kasnim noćnim satima, policija je ušla u sobe dok su novinari spavali i zahtevala hitnu legitimaciju. Ovaj potez Italijana izazvao je pometnju i postavlja se pitanje razloga za takav postupak. Na sreću, situacija se na kraju rešila bez većih posledica, ali ostaje nejasno zašto je do ovoga došlo.

Foto: Telegram/Delije Sever

Uprkos zabrani Italijana, Delije su stigle u Milano

 

Pored toga, ostaje neizvesno da li će navijači Crvene zvezde uspeti da prisustvuju utakmici na stadionu, s obzirom na sve okolnosti i tenziju koja vlada. Svi očekuju veoma zanimljiv i neizvestan meč, kako na terenu, tako i van njega.

Ostaje nam da sa nestrpljenjem iščekujemo razvoj događaja i nadamo se da će sportski duh prevladati sve eventualne tenzije.

Za sve ljubitelje fudbala, obezbeđen je direktan TV prenos ovog spektakla na kanalima RTS 1 i Arena Sport Premium 1. Početak meča zakazan je za 21.00 čas, što će omogućiti gledaocima da uživaju u fudbalskom nadmetanju iz udobnosti svog doma.

Očekuje se da će ova utakmica pružiti mnogo uzbuđenja i neizvesnosti, a samo vreme će pokazati ko će izaći kao pobednik sa terena "Đuzepe Meaci".

 

BONUS VIDEO: