NE ZANIMA IH ZVEZDA: Italijanska štampa potcenila šampiona Srbije! (FOTO)


IZVOR: SAVA JOJIĆ - 01.10.2024 | 12:29


Kao da ne gostuje bivši šampiona Evrope.

Foto: Republika.rs
NE ZANIMA IH ZVEZDA: Italijanska štampa potcenila šampiona Srbije! (FOTO)

Fudbaleri Crvene zvezde večeras od 21.00 čas gostuju na legendarno stadionu "Đuzepe Meaca" gde će odmeriti snage protiv Intera u drugom kolu Lige šampiona. Pred izabranike Vladana Milojevića je veliki zadatak i izazova, a to je ostvare pobedu nad šampionom Italije i da poprave utisak nakon poraza od Benfike u prvom kolu u Beogradu.

Republika se nalazi u Milanu, a italijanska štampa je i više nego potcenila Zvezdu. Nema neki poseban tekst u novinama, niti reč neke o Vladanu Milojevića sa sinoćne konferencije, ali su se setili legende Darka Pančeva, koji je igrao za oba kluba. Međutim, napisali su zanimljiv tekst o taktici crveno-belih za večerašnju utakmicu.

- Nije suvišno zamisliti da Zvezda neće početi oprezno, kao protiv Benfike gde su poraženi dva gola razlike. Tada se Zvezda  vratili u igru, postigavši u finišu gol za 2:1. Odbrana je delovala slabo i na delu i na udarcima, u Sintri su besneli Portugalci. Seol je bio na krilu, ali bi večeras mogao da krene udesno. Crvena zvezda je tražila gol spolja i tek je povodom pogotka uspela opasno da uđe u prostor. Spuštanja u Dumfrisu mogu izazvati pustoš. Fratesijevi upadi sa klupe mogli bi da rasture 4-2-3-1 - piše Gazeta.

POGLEDAJ GALERIJU

Vreme je da Zvezda pokaže da je nekada bila prvak Evrope i da je nikada ne treba potceniti i da su nekada pred njom padali velikani. Biće zanimljivo videti kako će crveno-beli igrati večeras i kako će se snaći protiv Intera koji ima jaku i stabilnu ekipu. 

Foto: Republika.rs

Republika u Milanu

BONUS VIDEO