EKSKLUZIVNO! REPUBLIKA NA LICU MESTA: Evo koliko novca morate da izdvojite za hranu i suvenire ispred stadiona! (FOTO GALERIJA+VIDEO)


IZVOR: Republika - 01.10.2024 | 14:30


Nekoliko sati pre početka..

Foto: Republika
EKSKLUZIVNO! REPUBLIKA NA LICU MESTA: Evo koliko novca morate da izdvojite za hranu i suvenire ispred stadiona! (FOTO GALERIJA+VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde večeras se suočavaju sa velikim izazovom gostovanja ekipi Intera iz Milana u okviru drugog kola Lige šampiona. Nakon poraza od Benfike u prvom kolu, crveno-beli žele da pokažu svoju snagu i motivaciju protiv izuzetno jakog protivnika.

Atmosfera ispred stadiona "Đuzepe Meaca" u Milanu, nekoliko sati pre početka utakmice između Crvene zvezde i Intera, polako počinje da se zagreva.

Naš reporter sa portala Republika.rs našao se na licu mesta par sati pred početak meča i zabeležio atmosferu ispred stadiona, za sada je još uvek mirno.

Foto: Republika.rs

 

Miris brze hrane širi se oko stadiona, a pored šalova i dresova Intera, nije se našlo ništa neuobičajeno za sada, osim cena. Tačnije visokih cena hrane i suvenira. 

Cena burgera i sendviča kreće se od čak 7 evra, dok je šal sa logom FK Intera dostigao cenu od 20 evra. Ove cifre iznenadile su mnoge navijače, ali uprkos tome, atmosfera ispred stadiona ostaje pozitivna.

Uzbuđenje i iščekivanje rastu, dok navijači s nestrpljenjem očekuju početak utakmice. Sve je spremno za pravi spektakl na terenu. Biće ovo napeta i dinamična noć u svetu fudbala. POGLEDAJ GALERIJU

Uoči ovog važnog susreta, fudbaleri Crvene zvezde su potpuno fokusirani na ostvarivanje pozitivnog rezultata i dokazivanje svoje snage na evropskoj sceni. S obzirom na izazov koji ih očekuje protiv Intera, navijači se nadaju borbenoj utakmici.

BONUS VIDEO