REPUBLIKA EKSKLUZIVNO PRENOSI: Italijanska policija okupirala centar Milana - Pojačane mere predostrožnosti pred meč! (FOTO GALERIJA+VIDEO)


IZVOR: Republika - 01.10.2024 | 15:51


Sve je spremno za spektakl.

Foto: Republika
REPUBLIKA EKSKLUZIVNO PRENOSI: Italijanska policija okupirala centar Milana - Pojačane mere predostrožnosti pred meč! (FOTO GALERIJA+VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde večeras se suočavaju sa velikim izazovom gostovanja ekipi Intera iz Milana u okviru drugog kola Lige šampiona. Nakon poraza od Benfike u prvom kolu, crveno-beli žele da pokažu svoju snagu i motivaciju protiv izuzetno jakog protivnika.

Atmosfera u samom centru grada se zahuktava nekoliko sati pre početka utakmice. Naš reporter sa portala Republika.rs našao se na licu mesta gde je zabeležio da su vozila italijanske policije okupirale centar Milana, pripremajući se za moguće incidente tokom utakmice. Ova pojačana prisutnost dodatno naglašava napetosti koje prate ovaj značajan susret.

Foto: Republika.rs

 

Možemo i sami pretpostaviti da je je ovo ishod sinoćne "akcije" Delija, tačnije prilikom okupljanja ispred hotela, navijači crveno-belih su izazvali incident, što je izazvalo reakciju policije.

POGLEDAJ GALERIJU

Pored svega, italijanska policija je jutros ušla u hotel u kojem su se nalazili srpski novinari i tražila njihovu legitimaciju, što je dodatno pojačalo napetosti u gradu. U svetlu jučerašnjih događaja, mere predostrožnosti su danas po svemu sudeći - pojačane.

Iako su Delije pokazale odlučnost da pruže podršku Crvenoj zvezdi, haos koji je nastao juče naveče doveo je do strožih mera bezbednosti, čime se ukazuje na složenu situaciju između navijača i vlasti. Iako atmosfera svega par sati pre meča ostaje napeta, nadamo se da će meč između Crvene zvezde i Intera odigrati bez većih skandala.

BONUS VIDEO