ZVEZDA OBRUKANA U MILANU: Inter pokerom ispratio crveno-bele omladince nazad


IZVOR: Republika/ O.J. - 01.10.2024 | 16:56


Loša uvertira pred glavni događaj

Foto: Profimedia
ZVEZDA OBRUKANA U MILANU: Inter pokerom ispratio crveno-bele omladince nazad

Omladinci Crvene zvezde nisu uspeli da naprave iznenađenje u Milanu, pošto su u uvertiri pred seniorski meč poraženi u U19 Ligi šampiona od Intera ubedljivo sa 4:0. Posle prvog kola u kom ih je i Benfika porazila sa 2:1, crveno-beli su nakon dve runde među poslednjim timovima na tabeli sa nula bodova i -5 gol razlikom.

Inter je potpuno nadigrao Zvezdu tokom prvog poluvremena, postigavši tri gola pre pauze. Slovenac Luka Topalović je dao prvi pogodak za Inter u 23. minutu, na asistenciju Đakoma de Pjerija. Samo 11 minuta kasnije, Koki je udarcem zatresao mrežu Crvene zvezde, duplirajući vođstvo Intera. Nastavili su Neroazuri da napadaju, a Đakomo de Pjeri je realizovao kontru i postigao treći gol za Inter, poslavši loptu u gol kroz noge Draškiću. Konačan rezultat postavio je Matija Moskoni, postigavši gol u 61. minutu utakmice.

Mogao je taj poraz da bude i ubedljiviji, ali su poslednjih pola sata Beograđani odoleli i ispraćeni su "samo" pokerom nazad u Srbiju.

Podsetimo, seniorski tim Zvezde večeras od 21 čas igra svoj meč protiv italijanskog giganta. Milojević se nada boljem rezultatu, ali mu neće biti nimalo lako da ga ostvari, budući da ne može da računa na startere Mirka Ivanića i Ognjena Mimovića, a upitan je i Omri Glazer koji je doživeo povredu na poslednjem prvenstvenom duelu protiv Železničara.

BONUS VIDEO