ON JE PRVI STIGAO NA "MEACU" I ZAGRMEO "NAPRED, ZVEZDO": Ovaj navijač Zvezde je spreman za meč, ima i SPECIJALNE NARUKVICE


IZVOR: REPUBLIKA/R.V.B. - 01.10.2024 | 17:12


Crveno-beli gostuju u Milanu u drugom kolu Lige šampiona.

Foto: Republika.rs
ON JE PRVI STIGAO NA "MEACU" I ZAGRMEO "NAPRED, ZVEZDO": Ovaj navijač Zvezde je spreman za meč, ima i SPECIJALNE NARUKVICE

Fudbaleri Crvene zvezde gostovaće večeras od 21 čast Interu u drugom kolu Lige šampiona, koja se igra u novom formatu. Italijanske vlasti zabranile su zvezdašima da prisustvuju večerašnjoj utakmici, a da je strah od delija izmakao kontroli vidi se već danima. Danas je sve kulminiralo tako što je policija upadala u hotelske sobe u kojima su bili prijavljeni Srbi, nevažno da li su to navijači, novinari, ili naši sugrađani koji su u Milano otišli drugim poslom.

Onda je usledilo poništavanje uredno kupljenih karata jer su tamošnje italijanske vlasti procenile da su neki navijači, očigledno sa srpskim imenima, navijači srpskog a ne italijanskog kluba. Njima su poništene karte koje su uredno kupili i platili, pa im je poslata poruka da su nepoželjni na stadionu.

Foto: Republika.rs

 

Međutim, barem jedan navijač se probio do "Đuzepe Meace". Na njega je naleteo reporter Republike, a kada nas je video imao je samo jednu poruku za nas.

- Napred, Zvezdo - rekao nam je jedan navijač, za kojeg se po boji kože vidi da nije sa naših prostora, ali ne krije da voli Zvezdu.

 

 

U pitanju je momak, koji je u Italiju došao trbuhom za hlebom, a ispred stadiona je stigao da prodaje narukvice i tako da nešto zaradi. On je napravio narukvice namenjene za navijače oba kluba, crno-plave i crveno-bele, pa se iznenadio kada smo mu rekli da će ove druge večeras malo teže da prodaje. Kako nam je rekao, iako mu engleski ne ide baš najbolje, imaće poseban popust za sve delije koje se odvaže da dođu na stadion i da bodre Zvezdu.

BONUS VIDEO