OKO "MEACE" SE ČUJE SRPSKI JEZIK! Sve već vrvi od publike ispred stadiona gde igraju Zvezda i Inter (FOTO+VIDEO)


IZVOR: Republika/ O.J. - 01.10.2024 | 19:20


Izgleda da će srpski šampion imati podršku

Foto: Republika
OKO "MEACE" SE ČUJE SRPSKI JEZIK! Sve već vrvi od publike ispred stadiona gde igraju Zvezda i Inter (FOTO+VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde gostuju večeras Interu u drugom kolu Lige šampiona, koja se od ove sezone igra u novom, ligaškom, formatu. Izabranici Vladana Milojevića poraženi su od Benfike sa 2:1 na premijeri na Marakani, a iskupljenje će morati da traže protiv jednog od najtežih rivala i na jednom od najpoznatijem fudbalskom stadionu na svetu.

Susret dva šampiona svojih zemalja počinje u 21 čas, a na nešto manje od dva sata pre početka duela ogromne su gužve na "Đuzepe Meaci". Iako je navijačima Zvezde zabranjen ulazak na stadion iz svima poznatih razloga, oko stadiona se može čuti srpski jezik na svakom trećem koraku, pa je utisak da će gosti ipak imati određenu podršku u drugom kolu Lige šampiona.

Jasno je da će mnogo veći vetar u leđa dobiti domaći fudbaleri, pošto će stadion u "gradu mode" koji prima čak 80000 navijača biti poprilično ispunjen.

POGLEDAJ GALERIJU

Podsetimo, Milojeviću neće biti nimalo lako da ostvari dobar rezultat, budući da ne može da računa na startere Mirka Ivanića i Ognjena Mimovića, a upitan je i Omri Glazer koji je doživeo povredu na poslednjem prvenstvenom duelu protiv Železničara.

Zvezda će posle Intera u gostima igrati i protiv Monaka (22. oktobar), dok protiv Barselone igra kod kuće (6. novembar). Na Marakanu potom stiže i Štutgart (27. novembar), dok Zvezda u Milano, ali sada na noge Milanu, ide 11. decembra. U 2025. crveno-beli dočekuju PSV (21. januar), a onda gostuju Jang bojsu (29. januar).

Foto: Republika.rs

 

BONUS VIDEO