GLAZER PRIZNAO DA NIJE IMAO ŠANSU KOD SLOBODNJAKA: Ne mogu da odbranim sve


IZVOR: Republika/ O.J. - 01.10.2024 | 23:59


Drugi gol iz prekida ove sezone u mreži Izraleca

Foto: FK Crvena zvezda
GLAZER PRIZNAO DA NIJE IMAO ŠANSU KOD SLOBODNJAKA: Ne mogu da odbranim sve

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su u drugom kolu Lige šampiona od Intera u Milanu sa ubedljivih 4:0. Iako ništa nije slutilo na takvu razliku u rezultatu, crveno-beli se zbog sopstvenih grešaka iz Italije vraćaju pognutih glava, a da je to razlog debaklu slažu se svi, pa i Omri Glazer koji je odbranio nekoliko zicera Neroazurima.

- Nije dobro kada izgubite 4:0. Mislim da je većina golova primljeno zbog individualnih grešaka dok smo pokušavali da stvorimo neke dobre situacije. To je deo igre, nije rezultat koji smo želeli, mislim da smo igrali veoma dobro do drugog gola i stvorili neke šanse. Naravno, nije rezultat koji smo želeli. Moramo da naučimo iz ovih grešaka i radimo bolje ubuduće - počeo je Izraelac.

Povreda?

- Dobro sam, danas se osećam odlično. Posle povrede bio sam uplašen da se ne obnovi povreda, ali bolje sam.

Kada je bilo odlučeno da ćeš biti na golu?

- Posle utakmice u petak, videli smo da nisam obnovio povredu. Razgovarao sam sa doktorima i trenerom i dogovorili smo se da treniram što jače mogu. Sve je išlo kako treba, pa su juče odlučili da mogu da igram.

Posle gola Kokčua iz prekida protiv Benfike, danas je iz slobodnog udarca pravu "raketu" spakovao u Glazerovu mrežu i Čalhanoglu.

- Bilo je malo razlike u ta dva gola. Protiv Benfike sam i mogao malo bolje, ali ovo danas je bio neverovatan šut. Mislim da je lopta malo i zakačila Krunića, pa je i dobila čudnu putanju. Bilo je teško da reagujem. Ne mogu da odbranim sve, iako bih naravno voleo da mogu  - završio je Glazer.

BONUS VIDEO