NE MOŽEMO 90 MINUTA NA VRHUNSKOM NIVOU! Elšnik iskren do srži: Mislili smo da ih imamo, ali...


IZVOR: Republika/ O.J. - 02.10.2024 | 00:48


Ponovo je bio jedan od boljih u sastavu

Foto: Starsport
NE MOŽEMO 90 MINUTA NA VRHUNSKOM NIVOU! Elšnik iskren do srži: Mislili smo da ih imamo, ali...

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su u drugom kolu Lige šampiona od Intera u Milanu sa ubedljivih 4:0. Iako ništa nije slutilo na takvu razliku u rezultatu, crveno-beli se zbog sopstvenih grešaka iz Italije vraćaju pognutih glava, a moglo je da bude mnogo drugačije. Gotovo da se igrao egal u prvom poluvremenu, odlično je Milojević organizovao igru i raspored na terenu, ali protiv Čalhanogluove "bombe" iz slobodnjaka se nije moglo mnogo.

I upravo je taj prekršaj skrivio, do tada odlični, Timi Maks Elšnik koji smatra da ekipa ne može da izdrži da igra na vrhunskom nivou svih 90 minuta.

Foto: www.profimedia.rs

Elšnik protiv Intera

Taman pomisliš da možeš da igraš sa njima, da im stvoriš šanse, kad ono... počeo je prvotimac Zvezde, pa dodao:

- Težak poraz 4:0, nije lako, pogotovo kad imaš meč na momente da možeš da igraš sa njima. Eto opet neke naše greške, koje su njima omogućili da dođu do šansi. Takva je bila i danas utakmica, po nekoj igri, da su oni bili 4:0 ispred nas, takav fudbal igra se za golove, oni su dali četiri, a mi nijedan. Po posedu smo bili tu, imali smo šanse, ali falilo je da ostvarimo kapital. Odmah kako smo im dali priliku, oni su nas kaznili. Vidi se na momente da možemo na tom nivou, ali ne i 90. minuta, rekao je Elšnik.

Podsetimo, posle tog prvog pogotka crveno-beli nisu klonuli, ali je Krunić napravio veliku grešku i direktno skrivio gol, što je bio okidač za dalju katastrofu.

BONUS VIDEO