MITROGOL NE STAJE: Nova sjajna partija srpskog fudbalera - gol i asistencija u Ligi šampiona! (VIDEO)


IZVOR: Vladimir Vorih - 02.10.2024 | 06:55


Mitrovićeva ekipa grabi ka kontinentalnom trofeju.

Foto: Twitter.com/AlHilal Saudi Club/printscreen
MITROGOL NE STAJE: Nova sjajna partija srpskog fudbalera - gol i asistencija u Ligi šampiona! (VIDEO)

Srpski fudbaler Aleksandar Mitrović nastavlja da zadivljuje fudbalski svet svojim izvanrednim nastupima u dresu Al-Hilala.

U meču protiv Al-Šorte iz Iraka, Mitrović je postigao gol i asistirao za još jedan, doprinoseći ubedljivoj pobedi svog tima od 5:0 u drugom kolu Azijske Lige šampiona.

Al Hilal je poveo već u 11. minutu golom Markosa Leonarda, a samo pet minuta kasnije, Mitrović je udvostručio prednost svog tima nakon sjajnog dodavanja Renana Lodija. Ovaj uspeh samo je nagovestio Mitrovićevu dalju dominaciju na terenu.

U drugom poluvremenu, Mitrović je još jednom pokazao svoje kvalitete, ovoga puta kao asistent. U 47. minutu, on je asistirao Kalifi Al Davsariju za treći gol Al Hilala, čime je dodatno učvrstio poziciju svog tima na terenu.

 

 

Osim Mitrovićevog sjajnog nastupa, rezervisti Naser Al Davsari i Mohamed Kano su takođe doprineli pobedi Al Hilala, postigavši golove u 73. minutu, kao i u petom minutu nadoknade vremena. Ova ubedljiva pobeda nad protivnikom potvrđuje kvalitet i snagu Al Hilala u Azijskoj Ligi šampiona.

Sa ovom pobedom, Al Hilal je osvojio maksimalnih šest bodova nakon odigrana dva kola, demonstrirajući svoju dominaciju u takmičenju. Mitrovićeva uloga u ovom uspehu ne može biti osporena, a njegovi golovi i asistencije su ključni za uspeh Al Hilala. Očekuje se da će Mitrović nastaviti da rešeta mreže i donosi radost navijačima Al Hilala u nastavku sezone.

Ekipa Aleksandra Mitrovića je na startu ovosezonskog takmičenja savladala ekipu Al-Rajana iz Katara rezultatom 3:1, a u predstojećem trećem kolu azijskog elitnog klupskog takmičenja, 21. oktobra gostuje Al-Ainu iz Ujedinjnih Arapskih Emirata.

 

Standings provided by Sofascore

 

 

BONUS VIDEO: