MAKSIMOVIĆ VELEMAJSTOR: Fudbaler Crvene zvezde napravio čudo na San Siru - Ovaj potez je sve raspametio(VIDEO)


IZVOR: Republika - 02.10.2024 | 08:58


Kakav talenat.

Foto: Printscreen/x/@laki2112
MAKSIMOVIĆ VELEMAJSTOR: Fudbaler Crvene zvezde napravio čudo na San Siru - Ovaj potez je sve raspametio(VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde nisu uspeli da se proslave na čuvenom stadionu "San Siro" u Milanu. Njihov poraz od Intera rezultatom 4:0 u drugom kolu Lige šampiona bio je težak udarac za tim, ali je ipak bilo svetlih trenutaka. Jedan od najzapaženijih igrača bio je mladi Andrija Maksimović, koji je ponovo pokazao svoj talenat nakon nedavnog derbija.

Iako su najvatreniji navijači bili sprečeni da prisustvuju meču zbog zabrane, određeni broj pristalica je ipak bio na tribinama da podrži svoj tim. Mladi Maksimović je privukao pažnju javnosti i pre meča, a svoj talenat je potvrdio i na terenu. Sa samo 17 godina, on je izazvao divljenje svojom veštinom i hrabrošću.

Najupečatljiviji trenutak bio je kada je Maksimović, u 28. minutu utakmice, majstorski izbacio protivnika u prijemu lopte i krenuo ka golu Intera. Iako nije uspeo da realizuje napad, sam potez je bio dovoljan da osvoji simpatije navijača. Njegova veština i hrabrost na terenu već ga čine predmetom uporedbe sa legendarnim Dejanom Savićevićem.

Maksimović je definitivno pokazao da poseduje talenat i potencijal koji treba da se prati u budućnosti, a njegov nastup na "San Siru" bio je samo još jedan u nizu koraka ka njegovoj fudbalskoj afirmaciji. Dok se Crvena zvezda suočava sa izazovima u Ligi šampiona, Maksimovićeva pojava na velikoj sceni predstavlja svetlu tačku za crveno-bele navijače.

BONUS VIDEO