UHAPŠEN FUDBALER! Slučaj je bio zataškan, ali se na kraju sve otkrilo!


IZVOR: Republika - 02.10.2024 | 10:23


Opšti haos u noćnom klubu.

Foto: Instagram.com/printscreen
UHAPŠEN FUDBALER! Slučaj je bio zataškan, ali se na kraju sve otkrilo!

Fudbaler Mančester Sitija, Mateuš Nunješ, našao se u centru skandala nakon što je otkriveno da je uhapšen u Madridu 8. septembra zbog krađe telefona starijem muškarcu u jednom noćnom klubu.

Prema informacijama koje su tek sada dospele u javnost, Nunješ je napao 58-godišnjeg muškarca u toaletu noćnog kluba "La Rivijera" nakon što ga je ovaj fotografisao bez njegovog odobrenja.

Incident se dogodio kada je Nunješ pratio muškarca do toaleta kako bi mu oteo telefon i obrisao sporne fotografije. Situacija je ubrzo eskalirala, te je došlo do sukoba, zbog čega je policija intervenisala na licu mesta.

Foto: Profimedia

Uhapšen fudbaler: Mateuš Nunješ

Portugalac je bio primoran da vrati telefon, a potom je priveden u policijsku stanicu na dodatno ispitivanje, čak su mu i stavljene lisice. Šokantno je da se skoro mesec dana ništa nije znalo o ovom incidentu, a navijači Mančester Sitija, kao i sam klub, bili su u potpunom neznanju sve do trenutka kada je 58-godišnji muškarac odlučio da progovori o događaju. Nunješ je pušten na slobodu nakon nekoliko sati, kada je njegov advokat objasnio šta se tačno dogodilo.

Ovaj 26-godišnji fudbaler, koji je prošlog leta stigao u Siti iz Vulverhemptona za 62 miliona evra, ove sezone je odigrao šest utakmica i postigao jedan gol u Liga Kupu. Incident u Madridu svakako će ostaviti trag na njegovoj karijeri, a reakcije kluba i navijača na ovu situaciju tek se očekuju.

BONUS VIDEO