KABOKLO SE VRAĆA U BEOGRAD: Nije mu dugo trebalo da opet zaigra u Srbiji


IZVOR: Republika/ O.J. - 02.10.2024 | 17:40


Još se ne zna da li pred publikom ili ne

Foto: twitter printscreen KK Partizan
KABOKLO SE VRAĆA U BEOGRAD: Nije mu dugo trebalo da opet zaigra u Srbiji

Željko Obradović ima potpuno novi tim jer je od igrača iz prošle sezone ostao samo Balša Koprivica. Jedan od onih koji je otišao iz Humske, i to ne tiho, je Bruno Kaboklo.

Brazilac je slovio za glavnog aduta pod košem, ali je ljubav pukla iznenada i to pošto je Bruno, navodno bez dozvole kluba, otišao u Ameriku. Nekoliko meseci kasnije on je potpisao za Hapoel iz Tel Aviva, a onda je za izraelske medije otvorio dušu i objasnio kako je i zašto otišao iz Partizana. Ali, nije mu trebalo dugo da se vrati u Beograd.

Foto: Starsport

Kaboklo sa Obradovićem

Utakmica trećeg kola Evrokupa između Bešiktaša i Hapoel Tel Aviva ipak će biti odigrana u Beogradu, saznaje "B92.sport". Izraelski timovi će i ove sezone svoje utakmice kao domaćini igrati u Beogradu, u dvorani Aleksandar Nikolić. Razlog tome leži u nepovoljnoj situaciji u Tel Avivu, koji je takođe u opasnosti posle nedavnog jakog napada Irana na Izrael.

Još uvek se nisu stekli uslovi za odigravanje utakmica u Tel Avivu, a pitanje prisustva publike na ovim mečevima ostaje neizvesno. Sigurnost svih učesnika, kako igrača tako i navijača, predstavlja prioritet u ovoj situaciji.

Ekipa Hapoel Tel Aviva je svoju prvu utakmicu u novoj sezoni Evrokupa odigrala u Bugarskoj, a posle dva kola takmičenja, bilans im je polovičan. Očekuje se da će izraelski tim i dalje svoje domaće utakmice igrati u Beogradu, pružajući ljubiteljima košarke priliku da isprate vrhunski evropski košarkaški spektakl.

BONUS VIDEO