ODLAZAK VAZURE I VUČELIĆA JE DOBAR ZA PARTIZAN: Legenda crno-belih poslala moćnu poruku


IZVOR: REPUBLIKA/R.V.B. - 02.10.2024 | 20:45


Negira svaku svoju odgovornost za ono što se godinama dešava u Humskoj.

Foto: Starsport
ODLAZAK VAZURE I VUČELIĆA JE DOBAR ZA PARTIZAN: Legenda crno-belih poslala moćnu poruku

Upravni odbor Partizana je zvanično konstatovao da će predstojeće zasedanje Skupštine 11. oktobra biti poslednje za postojeći saziv vrhuške kluba na čelu sa Miloradom Vučelićem i Milošem Vazurom. To znači da će oni akon deset godina napustiti klub, kao i ostali članovi trenutnog Upravnog odbora.

Odmah se poteglo pitanje ko je imao presudan uticaj da se njima konačno vide leđa, a jedno od ime koje je figuriralo je i legendarni Žarko Zečević. Međutim, popularni Zeka je demantovao bilo kakvo mešanje u kadrovska pitanja u Humskoj. Šta više, opovrgao je da je vukao konce kluba iz senke, za šta su ga neki optuživali.

Foto: Starsport

Nije se ništa pitao: Žarko Zečević

- Nisam vodio niti vodim klub iz senke. Ja sam čovek koji živi na suncu. Bespredmetne su te optužbe na moj račun. Nisam se mešao u rad uprave i rukovođenje klubom. Ne učestvujem u kadriranju u FK Partizan - izjavio je Zečević za MaxBet Sport, pa se osvrnuo na promenu uprave na čelu sa Vazurom i Vučelićem:

- Ne bih ja to mnogo komentarisao. Svaka promena je dobra, pogotovo za klub koji je u ovakvoj situaciji.

Na njihova mesta biće imenovani novi čelnici, a već je poznato da će umesto Vučelića na mesto predsednika biti imenovan Rasim Ljajić. Ljajić će imati zadatak da odabere novi Upravni odbor i najbliže saradnike, a vremenom će biti promenjeni i delegati Skupštine.

Foto: ST/N. PANČIĆ, Starsport

Rasim Ljajić prvi pik za predsednika Partizana

Ova promena će označiti početak nove ere u Partizanu, a planirani su i sastanci Nadzornog odbora i Pravne komisije tokom naredne sedmice kako bi se pripremio dnevni red predstojeće Skupštine. S obzirom na najave, očekuje se da će ova Skupština biti pretvorena u Izbornu, što će označiti zvaničan kraj mandata za trenutno rukovodstvo.

- Rasim je pravi čovek za to, samo je pitanje da li će da prihvati da dođe. Sve najbolje mislim o njemu – dodao je Zečević.

BONUS VIDEO