EVO ZAŠTO JE "PRORADIO" DUŠAN VLAHOVIĆ! Za sve je zaslužan ON! (FOTO)


IZVOR: Republika - 03.10.2024 | 11:27


Izgleda da je ovaj susret bio potreban srpskom napadaču

Foto: www.profimedia.rs
EVO ZAŠTO JE "PRORADIO" DUŠAN VLAHOVIĆ! Za sve je zaslužan ON! (FOTO)

Fudbaleri Juventusa uspešno su nastavili novu sezonu u Ligi šampiona pobedom nad Lajpcigom u gostima rezultatom 2:3, iako su od 59. minuta igrali sa igračem manje nakon isklučenja golmana DiGregorija. Najzaslužniji za pobedu bio je naš reprezentativac Dušan Vlahović sa dva postignuta pogotka, od kojih je posebno atraktivan bio drugi.

Za sjajno izdanje protiv nemačkog tima Vlahović se posebno "zahvalio" bivšem italijanskom reprezentativcu Luki Toniju. Bivši igrači Juventusa Luka Toni, Klaudio Markizio i Fernando Ljorente bili su stručni komentatori ovog meča za Prajm video, a nakom utakmice Vlahović se zahvalio Toniju.

- Ovo je tvoja zasluga - rekao je Vlahović kroz osmeh, dodavši:

 

 

- Upoznali smo se prošle nedelje i od tada sam dva puta postigao po dva gola. Moraš češće da dolaziš, jer si mi donosiš sreću - kazao je Vlahović koji je nakon ligaškog meča protiv Đenove bio i dvostruki strijelac protiv Lajpciga te tako najavio povratak u formu nakon brojnih kritika na startu sezone.

Juventus nakon dva odigrana kola u Ligi šampiona ima šest bodova, a partije koje pružuju oduševile su ljubitelje fudbala , jer Stara dama pod vođstvom novog trenera Tijaga Mote igra dopadljiv i ofanzivan fudbal , što je bilo nezamislivo proteklih godina. Treba napomenuti i da Juventus u domaćem šampionatu nije primio nijedan gol na šest odigranih susreta.

Naredni meč u najjačem evropskom takmičenju fudbaleri italijanskog predstavnika igraju protiv Štutgarta na svom terenu, dok ih u Seriji A očekuju dueli protiv Kaljarija i Lacija.

Dušan Vlahović je u dosadašnjem delu sezone postigao četiri gola na šest utakmica.

BONUS VIDEO