KAKAV ŠOK ZA DUŠANA VLAHOVIĆA! Juventus izgubio jednog od najboljih igrača do kraja sezone!


IZVOR: Republika - 03.10.2024 | 14:39


Videćemo kako će se "Stara dama" snaći u ovoj situaciji

Foto: Tanjug/AP
KAKAV ŠOK ZA DUŠANA VLAHOVIĆA! Juventus izgubio jednog od najboljih igrača do kraja sezone!

Tokom meča 2. kola Lige šampiona, Juventus je pobedio Lajpcig sa 3:2, ali je cena pobede bila visoka. Nažalost, Brazilac Bremer, štoper Juventusa, povredio se tokom meča i do kraja sezone neće nastupati za ekipu Dušana Vlahovića. Bremer je bio zamenik kapitena Juventusa i ključni igrač u odbrani koja još uvek nije primila gol u Seriji A.

Bremer je imao značajnu ulogu u ekipi, odigrao je svaki minut za Juventus u dosadašnjem delu sezone, te će njegov izostanak predstavljati veliki izazov za ekipu. Sa perfektnim učinkom i bez poraza u ovoj sezoni, Juventus će morati da se osloni na Vlahovića i ostale igrače kako bi održali visok nivo igre.

Foto: www.profimedia.rs

Dušan Vlahović protiv Lajpciga

 

Ova vest je izazvala reakcije u fudbalskom svetu, a stručnjaci ističu da će Juventus imati težak zadatak da nadomesti Bremerov izostanak. Takođe, ističe se i njegova važnost u timu, posebno u kontekstu nedostatka primljenih golova u Seriji A.

Bremer je bio ključni deo odbrane Juventusa i njegova povreda će ostaviti veliku prazninu u timu. Njegova uloga kao zamena kapitena i neprikosnovenog defanzivca tima bila je od suštinskog značaja za rezultate ekipe.

Juventus će se suočiti sa izazovima u periodu koji sledi, ali će imati priliku da pokažu svoju snagu i timski duh. Nadamo se da će Bremer uspešno oporaviti od povrede i vratiti se jači nego ikad, dok će Juventus nastaviti da se bori za uspeh i trofeje bez njega.

Podsetimo, fudbaleri Juventusa će pre reprezentativne pauze odigrati meč protiv Kaljarija na svom terenu, dok ih u nastavku Lige šampiona očekuje duel sa Štutgartom.

BONUS VIDEO