KO KAŽE DA JE LUKA JOVIĆ U KANALU? Kolega iz reprezentacije mu sređuje strašan transfer!


IZVOR: Republika/ O.J. - 03.10.2024 | 20:03


"Kuva" se na Apeninima...

Foto: Profimedia
KO KAŽE DA JE LUKA JOVIĆ U KANALU? Kolega iz reprezentacije mu sređuje strašan transfer!

Već nekoliko nedelja se spekuliše o potencijalnom odlasku Luke Jovića iz Milana, a sada je "Tutosport" izašao sa konkretnim informacijama kojima se apsolutno niko nije nadao. Krajem letnjeg prelaznog roka on je odbio dve ponude jer je želeo da se bori za mesto u timu, ali izgleda da su mu "roso-neri" već odredili sudbinu.

Navodno, Juventus je zainteresovan za ofanzivca i vidi ga u tandemu sa Dušanom Vlahovićem u svom timu! Glavni razlog za ovakav potez je povreda Arkadijuša Milika i operacija kojoj je podvrgnut, što je dovelo do nedostatka alternativa za Tijaga Motu. Interesantno je videti i šta Stara dama planira sa Dušanom, junakom poslednje dve pobede, posebno one u Ligi šampiona nad Lajpcigom. Nisu mogli da nađu zajednički jezik u pregovorima oko novog ugovora, pa bi eventualnim dolaskom Luke oni mogli da odu i u jednom i u drugom smeru.

Foto: Profimedia

Jović sa Vlahovićem i Pavlovićem protiv Danske

Prema navodima izvora, Jović se smatra idealnim tipom igrača za trenera Juventusa, a na zimu bi već mogao da se pridruži timu u tandemu sa Vlahovićem. S obzirom na to da Luka nije licenciran za Ligu šampiona i retko dobija priliku na terenu, ovo bi mogla biti njegova šansa za novi početak.

U Milanu, Tejmi Abraham i Alvaro Morata imaju prednost u odnosu na Luku Jovića, pa ostaje da vidimo kako će se situacija dalje razvijati u narednom periodu

BONUS VIDEO