PIKSI OBJAVIO SPISAK ZA ŠPANIJU: Evo ko napada šampiona Evrope!


IZVOR: Republika - 04.10.2024 | 12:35


Prilika da popravimo dosadašnji utisak

Foto: Starsport
PIKSI OBJAVIO SPISAK ZA ŠPANIJU: Evo ko napada šampiona Evrope!

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi, konačno je odredio spisak igrača koji će predstavljati Orlove na predstojećim utakmicama Lige nacija. Ovo su fudbaleri koji će imati priliku da pokažu svoj talenat i odbrane boje nacionalnog dresa.

Na golu će se naći iskusni Predrag Rajković, zatim Vanja Milinković-Savić, kao i Aleksandar Jovanović, čime će tim imati raznovrsne opcije za ovu ključnu poziciju.

U odbrani će biti Nikola Milenković, Strahinja Pavlović, Strahinja Eraković, Jan Karlo Simić i Kosta Nedeljković. Mladi i perspektivni igrači poput Pavlovića i Simića imaće priliku da pokažu svoj potencijal uz iskusnije kolege.

Foto: Starsport

Veljko Birmančević u duelu sa Karvahalom

 

Na sredini terena će se naći Saša Lukić, Ivan Ilić, Marko Grujić, Nemanja Maksimović, Saša Zdjelar, Lazar Samardžić, Andrija Živković, Veljko Birmančević, Nikola Čumić, Dejan Zukić, Aleksandar Ćirković i Andrija Maksimović. Ovaj širok spektar opcija pruža različite stilove igre i taktičke mogućnosti za Piksijev tim.

U napadu će se naći Aleksandar Mitrović, Luka Jović, Dejan Joveljić i Mihailo Ivanović, što obećava zanimljive kombinacije i mogućnosti u napadačkoj liniji.

Ovaj spisak definitivno obećava uzbuđenje i donosi raznolikost igrača različitih sposobnosti i iskustava, a navijači sa nestrpljenjem očekuju kako će se ova ekipa snaći na terenu.

Podsetimo, naša reprezentacija se trenutno nalazi na trećoj poziciji grupe 4 Lige nacija, sa jednim bodom iz dva odigrana susreta, osvojenog protiv Španije u Beogradu, dok je protiv Danske poražena u Kopenhagenu rezultatom 2:0.

BONUS VIDEO