KAKVE VESTI IZ KRALJEVSKOG KLUBA: Ivić uskoro na klupi?! (FOTO)


IZVOR: Republika - 04.10.2024 | 14:37


Ovo bi bio ogroman posao za srpskog stručnjaka

Foto: www.profimedia.rs
KAKVE VESTI IZ KRALJEVSKOG KLUBA: Ivić uskoro na klupi?! (FOTO)

Fudbaleri Anderlehta su ostvarili značajnu pobedu protiv Real Sosijedada u gostima u Ligi Evrope, ali to neće promeniti sudbinu trenutnog privremenog trenera Davida Ibera. "Kraljevski klub" aktivno traži dugoročno rešenje za klupu, a jedno od najozbiljnijih imena koje se pominje je Vladimir Ivić. Srpski trener je već obavio sastanak sa rukovodstvom Anderlehta, ali nije jedini kandidat za tu poziciju. Prema saznanjima belgijskih medija, postoji još jedan mlad stručnjak, čije ime još uvek nije objavljeno zbog saradnje sa drugom ekipom.

Ivić, čiji je poslednji angažman bio u Krasnodaru gde je dobio otkaz, ima finansijsku obavezu prema ruskom klubu do kraja godine. Ukoliko se dogovori sa Anderlehtom, morao bi da se odrekne pomenutog novca, što je jedan od izazova sa kojima bi se suočio. Takođe, u novoj sredini ga očekuje Jan Karlo Simić, što bi moglo predstavljati dodatni faktor prilagođavanja.

 

 

Vladimir Ivić je iskusni srpski trener koji je stekao značajno iskustvo u vođenju fudbalskih timova. Sa bogatim trenerskim iskustvom, Ivić je bio uključen u vođenje različitih ekipa širom Evrope, što mu donosi širok spektar znanja i veština. Međutim, njegov poslednji angažman u Krasnodaru se završio otkazom, što može predstavljati dodatni motivacioni faktor za Ivića da pokaže svoje kvalitete u novom okruženju.

Jedan od ključnih izazova sa kojima bi se Ivić suočio ukoliko preuzme Anderleht jeste finansijska obaveza prema Krasnodaru. Odluka da se odrekne te sume novca predstavljaće važan korak u njegovoj karijeri i pokazatelj posvećenosti novom timu. Takođe, prilagođavanje novom okruženju, uključujući rad sa igračima poput Jana Karla Simića, zahtevaće od Ivića dodatnu fleksibilnost i stručnost.

U zaključku, potraga "Kraljevskog kluba" za novim trenerom je u toku, a potencijalni dolazak Vladimira Ivića na klupu Anderlehta predstavlja interesantnu mogućnost koja bi mogla uneti novu dinamiku u belgijski fudbal. S obzirom na izazove koji stoje pred Ivićem, njegovo eventualno preuzimanje ove pozicije bi svakako bilo pažljivo praćeno kako od strane navijača, tako i od strane fudbalske javnosti.

BONUS VIDEO