EMOTIVNA ČESTITKA PARTIZANU! Bratski klub sa istoka uputio crno-belima rođendansku poruku! (FOTO)


IZVOR: Republika - 04.10.2024 | 17:28


Prijateljstvo i podrška.

Foto: printscreen/Instagram
EMOTIVNA ČESTITKA PARTIZANU! Bratski klub sa istoka uputio crno-belima rođendansku poruku! (FOTO)

Povodom 79. rođendana, Partizan je dobio srdačnu čestitku od svog bratskog kluba iz Moskve, CSKA. Ovi klubovi gaje prijateljski odnos koji traje decenijama, a ovaj gest samo potvrđuje duboku vezu između njih.

Partizan i CSKA imaju dugu istoriju zajedničkog prijateljstva. Oba kluba su originalno nastala kao armijski klubovi, a ova zajednička početna tačka u njihovom nastanku je postavila temelje za duboko povezivanje i podršku između ova dva kluba.

Na zvaničnom nalogu moskovskog kluba, čestitka je upućena na srpskom jeziku, što dodatno naglašava poseban odnos između ova dva kluba. Ovo pokazuje poštovanje prema Partizanu i njihovoj tradiciji, čime se ističe važnost ovog jubileja.

Srećan 79. rođendan! – napisano je na zvaničnom nalogu moskovskog kluba na srpskom jeziku.

Potom je dodato na ruskom:

Srpski Partizan danas puni 79 godina! Čestitamo bratskom klubu iz Beograda!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PFC CSKA Moscow (@pfc_cska)

Deo objave je i fotografija sa navijačkim transparentima na kojima su ispisani simbolični natpisi "Slava CSKA" i "Živeo Partizan". Ova slika jasno pokazuje podršku i poštovanje koje CSKA gaji prema Partizanu, čime se simbolično obeležava ovaj važan dan za srpski klub.

Ovaj gest CSKA dodatno ističe značaj prijateljstva i podrške među sportskim klubovima širom sveta. Prijateljstvo između Partizana i CSKA nije samo obična veza između dva kluba, već je primer kako sport može da poveže ljude i klubove iz različitih delova sveta.

Čestitka koju je Partizan dobio od CSKA je ne samo lep gest, već i potvrda dubokog prijateljstva i podrške između ova dva kluba. Njihova veza, nastala iz zajedničke istorije i poštovanja, predstavlja primer kako sport može da gradi mostove između različitih kultura i tradicija.

BONUS VIDEO