VELIKA ČAST ZA MILENKOVIĆA: Kapiten Srbije dobio ogromno priznanje!


IZVOR: Republika/S. J. - 04.10.2024 | 18:21


Zasluženo!

Foto: Profimedia
VELIKA ČAST ZA MILENKOVIĆA: Kapiten Srbije dobio ogromno priznanje!

Nakon sedmogodišnjeg nastupa u dresu Fjorentine, srpski fudbaler Nikola Milenković pridružio se ekipi Notingem Foresta ove sezone. Ovaj talentovani reprezentativac Srbije je svojim izuzetnim nastupima na Evropskom prvenstvu skrenuo pažnju na sebe, što je rezultiralo transferom u Premijer ligu.

Iako su mnogi očekivali da će Milenkoviću biti potrebno vreme da se prilagodi na novu ligu, on je brzo pokazao svoje kvalitete. Njegov uticaj na tim Nuna Espirita Santa nije prošao nezapaženo, a navijači su ga izglasali za igrača meseca septembra. Njegove sjajne partije u sva tri meča tokom septembra, uključujući pobedu nad Liverpulom i remi sa Brajtonom, osvojile su simpatije navijača.

Foto: Starsport

Nikola Milenković

Pored impresivnih nastupa za Notingem Forest, Milenković je takođe bio ključni igrač i za reprezentaciju Srbije. Njegov uticaj na terenu i vođstvo koje je pokazao kao kapiten protiv Španije na "Marakani" ostavili su izvanredan utisak na navijače i stručni štab.

Nikola Milenković je svojim talentom, predanošću i profesionalizmom brzo osvojio naklonost navijača Notingem Foresta i postao ključni deo njihovog tima. S obzirom na njegov uspeh u septembru, možemo očekivati da će nastaviti da pruža izvanredne partije i da će biti važan igrač kako za svoj klub, tako i za reprezentaciju, a iz tog razloga mu je selektor Srbije, Dragan Stojković Piksi dao kapitensku traku, jer ga vidi kao velikog vođu.

BONUS VIDEO