GROBARI SU OVO DUGO ČEKALI: Novi debi Sava Miloševića - evo gde možete pratiti duel Partizana i Tekstilca!


IZVOR: Vladimir Vorih - 05.10.2024 | 06:31


Vreme je da se okrene nova stranica.

Foto: Starsport
GROBARI SU OVO DUGO ČEKALI: Novi debi Sava Miloševića - evo gde možete pratiti duel Partizana i Tekstilca!

Fudbaleri Partizana iza sebe imaju prilično turbulentnu sezonu. Nakon neslavnog učešća na međunarodnoj sceni gde su u duelima sa kijevskim Dinamom, švajcarskim Luganom i belgijskim Gentom uspeli da ispadnu iz sva tri evropska kupa, usledili su loši rezultati i na domaćoj sceni, a kulminacija se dogodila u 174. večitim derbiju u kojem je Crvena zvezda na stadionu u Humskoj ulici slavila sa više nego ubedljivih 4:0.

Nakon navadeno neuspeha klub je napustio dotadašnji trener Aleksandar Stanojević čime je neslavno okončan njegov treći boravak na užarenoj klupi crno-belih, a za novog šefa stručnog štaba imenovana je nekadašnja igračka legenda kluba Savo Milošević.

U međuvremenu Partizan je predvođen privremenim rešenjem na klupi, nekadašnjim pomoćnim trenerom Brankom Vukašinovićem, prekinuo seriju neuspeha pobedom u Lučanima rezultatom 3:1, a novi debi na klupi Partizana, Savo Milošević će imati dana (subota, 5. oktobar) kada će srpski vicešampion ugostiti novog superligaša, ekipu Tekstilca iz Odžaka.

Povratak Sava Miloševića mogao bi da pokrene i armiju navijača crno-belih koji bi u većem broju prisustvovali navedenom meču u kojem Partizan traži nove bodove, a svi oni koji se danas ipak ne nađu na tribinama stadiona u Humskoj, imaće priliku da meč prate u direktnom prenosu na kanalu TV Arena sport Premiuim 1.

Foto: Starsport

Grobari očekuju bolje rezultate od svojih ljubimaca

 

- Superliga Srbije, 11. kolo:

Partizan (Beograd) - Tekstilac (Odžaci)

Stadion: FK Partizan, Beograd

Datum: Subota, 5. oktobar

Početak: 18.30 časova

Prenos: TV Arena sport Premium 1

Fudbaleri Partizana u ovom momentu sa 14 osvojenih bodova iz osam odigranih mečeva zauzimaju šestu poziciju na tabeli, dok je Tekstilac dvanaestoplasirani sa tri boda manje.

Ujedno će navedeni duel biti prvi međusobni meč u istoriji dva kluba.

 

 

 

BONUS VIDEO: