NEVEROVATNO! BIVŠOJ ŽENI FUDBALERA PRETI GAŠENJE INSTAGRAMA! Ova PROVOKATIVNA fotografija pravi pometnju! (FOTO)


IZVOR: Republika - 05.10.2024 | 11:21


Ovo nije prvi put da je Džesika Gojkočea privukla pažnju provokativnim fotografijama na svom Instagram profilu.

Foto: printscreen/instagram/goicoechea
NEVEROVATNO! BIVŠOJ ŽENI FUDBALERA PRETI GAŠENJE INSTAGRAMA! Ova PROVOKATIVNA fotografija pravi pometnju! (FOTO)

Džesika Gojkočea, bivša supruga Marka Bartre, nekadašnjeg fudbalera Barselone, Borusije Dortmund, Trabzona i Betisa, ne prestaje da privlači pažnju javnosti svojim provokativnim objavama na društvenim mrežama. Nedavno je ponovo izazvala veliku pažnju svojih pratilaca objavom fotografije na kojoj nosi potpuno providnu majicu, otkrivajući svoje grudi i detalje i pirsinge koje nosi. Ova objava izazvala je burne reakcije među njenim pratiocima i javnošću.

Foto: printscreen/instagram/goicoechea

Džesika Gojkočea

 

Ovo nije prvi put da je Džesika Gojkočea privukla pažnju provokativnim fotografijama na svom Instagram profilu. Ranije je objavljivala izazovne fotografije, uključujući i potpuno golu fotografiju na kojoj je, doduše, delimično cenzurisala sebe. Međutim, najnovija objava definitivno je izazvala najveću pažnju javnosti.


Nakon objave provokativne fotografije, mnogi su se zapitali da li je takvo ponašanje prihvatljivo u javnom prostoru. Komentari na društvenim mrežama bili su podeljeni - dok su neki izrazili šok i neodobravanje, drugi su istakli Džesikinu lepotu i hrabrost. Ova kontroverzna fotografija definitivno je izazvala žestoku raspravu među korisnicima društvenih mreža.

Džesika Gojkočea, inače poznata manekenka, nastavlja da intrigira javnost svojim provokativnim objavama, ostavljajući mnoge u dilemi o granicama prihvatljivog ponašanja na društvenim mrežama i u javnom prostoru.

BONUS VIDEO: