NESVAKIDAŠNJI OTKAZ U FUDBALU: Srpski trener otpušten na neverovatan način!


IZVOR: Republika/S. J. - 05.10.2024 | 16:27


Nije ispunio očekivanja kluba.

Foto: Starsport
NESVAKIDAŠNJI OTKAZ U FUDBALU: Srpski trener otpušten na neverovatan način!

Proteklog vikenda, fudbalski svet bio je svedok neočekivane vesti - Saša Ilić, trener Nižnjeg, dobio je otkaz tokom utakmice sa Akronom, i to uprkos tome što njegov tim nije poražen, već je meč završen rezultatom 2:2. Ova odluka izazvala je brojne reakcije u fudbalskim krugovima širom Evrope.

Iako je Nižnji zauzimao 11. mesto u ruskoj Premijer ligi, čelnici kluba su smatrali da je vreme za promene. Sportski direktor kluba, Dejvid Melik Huseinov, potvrdio je ovu vest za portal Čempionat.

- Tako je, Saša Ilić je smenjen. To je odluka uprave koja je došla u toku današnje utakmice - naveo je Huseinov.

Foto: FK Nižnji

Saša Ilić

Ova vest šokirala je mnoge ljubitelje fudbala, posebno zbog trenutka u kom je doneta - tokom samog meča. Mnogi su se pitali šta je dovelo do ovakve naglo donete odluke i kako će se odraziti na dalji tok sezone za Nižnji.

I dok se čeka zvanična potvrda o novom treneru, ostaje da se vidi kako će se Nižnji nositi sa izazovima koji slede nakon ove neočekivane promene. Jedno je sigurno - fudbalska javnost sa nestrpljenjem očekuje razrešenje ove situacije i dalji tok događaja u klubu.

Otkaz Saši Iliću izazvao je burne reakcije među navijačima i ljubiteljima fudbala. Mnogi su izrazili svoje iznenađenje i razočaranje ovom odlukom, ističući Ilićev doprinos klubu i pokušavajući da shvate motivaciju iza smene trenera u tako neočekivanom trenutku.

BONUS VIDEO