MILOJEVIĆ ZABRINUO NAVIJAČE: "Imamo povređenih igrača!"


IZVOR: Republika/S. J. - 05.10.2024 | 16:42


Zvezda vadi fleke posle poraza od Intera.

Foto: Starsport
MILOJEVIĆ ZABRINUO NAVIJAČE: "Imamo povređenih igrača!"

Nakon poraza od Intera u Milanu u okviru Lige šampiona, Crvena zvezda se okreće obavezama u domaćem prvenstvu. U nedelju od 19.00 časova, ekipa Zvezde gostuje IMT-u u Loznici u okviru 11. kola Superlige Srbije

Šef stručnog štaba srpskog šampiona, Vladan Milojević, izneo je svoja očekivanja pred duel sa IMT-om. Istakao je da ih očekuje utakmica protiv nadahnute, mlade i poletne ekipe, ističući da je IMT zaista dobar tim sa mnogo mladih igrača koji su prošle godine osvojili Omladinsku ligu Srbije.

– Očekuje nas utakmica protiv nadahnute, mlade i poletne ekipe. Biće neizvesno, jer je IMT zaista dobar tim. Imaju mnogo mladih igrača, dobar su kolektiv, sjajno selektirani, što pokazuju i transferi koje su imali u bliskoj prošlosti. Mnogo je tu mladih igrača koji su prošle godine osvojili Omladinsku ligu Srbije, tako da treba da se obrati pažnja na čitav kolektiv. Smatram da situacija na tabeli ne oslikava njihov kvalitet i da to nije realno stanje - rekao je Milojević.

Foto: Starsport

Vladan Milojević

Strateg crveno-belih se dotakao i zdravstvenig biltena igrača.

– Imamo povređenih igrača, ali ne toliko strašno da ne mogu da igraju, uz umor koji postoji. Videćemo posle današnjeg treninga - jasan je.

Milojević je govorio i stadionu "Lagator".

– Lepo je da se igra na Lagatoru. Teren je u dobrom stanju, Loznica i okolina vole fudbal, tako da se nadam da će da dođu u velikom broju na stadion koji je zaista impozantan. Verujem da će uživati u dobroj fudbalskoj predstavi - naveo je Miloje.

Talentovani Andrija Maksimović je dobio poziv za A reprezentaciju Srbije.

Foto: Starsport

Andrija Maskimović

– Velika čast za Andriju, ali i nas kao klub. Andrija ide dobrim putem, nadam se da će svoj talenat da pokaže i u reprezentaciji, a nema sumnje da je biser srpskog fudbala - podvukao je Vladan Milojević.

BONUS VIDEO