IMAMO ASISTENCIJU GODINE: Magija fudbalera Fulama ostavila odbranu Sitija u čudu!


IZVOR: Republika/S. J. - 05.10.2024 | 17:09


Majstoriski potez.

Foto: Printscreen
IMAMO ASISTENCIJU GODINE: Magija fudbalera Fulama ostavila odbranu Sitija u čudu!

U sedmom kolu Premijer lige, Mančester siti je doživeo iznenađenje na svom terenu kada je ekipa Fulama povela golom Andreasa Pereire, uz neobičnu asistenciju Raula Himeneza. Iako je Siti brzo izjednačio rezultat preko Matea Kovačića, pas koji je Himenez izveo je izazvao veliku pažnju fudbalske javnosti.

Fulam je šokirao domaćina povevši sa 1:0, ali je posebno iznenađenje bila asistencija Raula Himeneza. Naizgled nemoguća situacija, gde je napadač bio okrenut leđima ka golu, pretvorena je u gol zahvaljujući genijalnom potezu Himeneza koji je petom pronašao Pereiru. Ova neobična asistencija već je proglašena jednom od najboljih u sezoni.

Ovaj potez je izazvao lavinu reakcija kako među navijačima, tako i među fudbalerima, a ne sumnjamo da će se o njemu pričati još dugo. Fudbalski stručnjaci su istakli da je ovo bio jedan od onih trenutaka koji se retko viđaju na terenu, te da je Himenezov potez bio čista fudbalska magija. Navijači su takođe bili oduševljeni ovim neobičnim potezom, dok su igrači Fulama slavili ne samo gol, već i genijalnu asistenciju svog saigrača.

Ova utakmica je pokazala da fudbal uvek može da nas iznenadi i da neobični potezi poput ovog mogu da se dese čak i na najvećim fudbalskim terenima. Asistencija Raula Himeneza definitivno će ostati upamćena kao jedan od najneobičnijih, ali i najgenijalnijih poteza ove sezone.

BONUS VIDEO