UŽASNE SCENE U SRPSKOM FUDBALU: Brutalna tuča navijača, reagovala i policija! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 05.10.2024 | 19:41


Skandal na fudbalskom meču.

Foto: Printscren
UŽASNE SCENE U SRPSKOM FUDBALU: Brutalna tuča navijača, reagovala i policija! (VIDEO)

U Užicu se ovog vikenda odigrao meč između Borca iz Čačka i Voždovca, ali umesto sportskog nadmetanja, glavnu ulogu preuzeo je skandal. Naime, glavni sudija Saša Ranisavljević bio je primoran da prekine igru u 25. minutu zbog incidenta koji su izazvali navijači čačanskog kluba i policija.

Sukob je eskalirao na atletskoj stazi stadiona "Radomir Antić" gde je grupa navijača upala i izazvala masovnu tuču. Snimci sa stadiona jasno prikazuju ovaj nemili događaj, dok je policija morala da reaguje kako bi smirila situaciju. Delovi navijača su nakon tuče izbačeni sa stadiona, dok je Ranisavljević držao igrače podalje od mesta sukoba sve dok uslovi za nastavak nisu bili ispunjeni.

Nakon što je situacija donekle smirena, igrači su se vratili na teren, ali ni jedna ekipa nije uspela da postigne gol, pa je poluvreme završeno rezultatom 0:0. Ovaj incident je šokirao sportsku javnost i postavlja pitanje bezbednosti na sportskim manifestacijama, dok su nadležni pozvani da preduzmu mere kako bi se ovakvi događaji sprečili u budućnosti.

BONUS VIDEO