ANDRIJA MAKSIMOVIĆ NA METI ENGLEZA! Zvezdino čudo od deteta hoće pola Premijerlige!


IZVOR: Republika - 06.10.2024 | 14:56


On je interesantniji i od većine južnoameričkih zvezda.

Foto: Starsport
ANDRIJA MAKSIMOVIĆ NA METI ENGLEZA! Zvezdino čudo od deteta hoće pola Premijerlige!

U trku za Zvezdinim čudom od deteta Andrijom Maksimovićem uključio se i engleski velikan Čelsi. Plavci sa "Stamford bridža" otkrili su svoje interesovanje za srpskog Mesija sa Marakane na svom zvaničnom sajtu "chelsea.news". Na njemu je osvanuo tekst u kome se o Maksimoviću piše samo u superlativima.

- Andrija Maksimović je na meti Čelsija, ali i nekih drugih vrhunskih timova, posle impresivnog nastupa za srpskog velikana Crvenu zvezdu u Ligi šampiona protiv milanskog Intera. Iako ima samo 17 godina, već je počeo seniorku karijeru u svom timu, uključujući i ovaj nastup na najvišem mogućem nivou protiv šampiona Italije - stoji u tekstu objavljenom na Čelsijevom sajtu.

Dalje se navodi da je on interesantniji i od većine južnoameričkih zvezda, a da je već počela jurnjava za njim.

- Nepredvidiv ofanzivni vezista, igra levom nogom, ali na poziciji po desnoj strani ili u centralnom delu terena, Njegov napredak se sada pažljivo prati, a broj skauta na nekim od utakmica (Crvene zvezde) je impozantan, s obzirom na broj zainteresovanih klubova. Transfer market ga procenjuje na samo milion evra, ali bi zbog zainteresovanosti velikih klubova jegova cena će sigurno biti višestruko veća - navodi se u tekstu.

Foto: FK Crvena zvezda

Andrija Maksimović

Interesantno je da je Čelsi otkrio da pored evropskih giganata, maltene pola Premijerlige želi da angažuje Maksimovića.

- Kao zainteresovane za Maksimovića su još i Njukasl, Mančesater siti, Brajton, Juventus, Atletiko Madrid, Sevilja, Borusija Dortmund - stoji na Čelsijevom sajtu.

Podsećamo, posle sjajnog nastupa protiv Intera na "Đuzepe Meaci" kao prvi zainetersovani za Zvezdinog Mesija javio se madridski Atletiko. "Jorgandžije" iz španske prestonice, prema nekim informacijama, ne žele da sačekaju ni kraj sezone, već da Maksimovića kupe još u zimskom prelaznom roku, a onda ga do juna ostave u Crvenoj zvezdi kao pozajmljenog igrača. 

BONUS VIDEO: