OGLASIO SE SAŠA ILIĆ NAKON OTKAZA: Gospodske reči legende Partizana!


IZVOR: Republika/S. J. - 06.10.2024 | 16:30


Ilić se na emotivan način oprostio od Nižnjeg!

Foto: FK Nižnji
OGLASIO SE SAŠA ILIĆ NAKON OTKAZA: Gospodske reči legende Partizana!

Nakon što je dobio otkaz u ruskom klubu Pari Nižnji Novgorod, Saša Ilić se oglasio putem društvene mreže Instagram. U kratkoj poruci, izrazio je ponos zbog ostvarenog uspeha sa klubom i zahvalio se igračima i stručnom štabu na podršci. Ilić je istakao da je uspeo da sačuva klub od ispadanja iz Premijer lige prošle sezone, te se zahvalio Nižnjem na poverenju i podršci tokom saradnje.

- Ponosan sam na igrače i na moj stručni štab zbog toga što smo spasili klub ispadanja iz Premijer lige prošle sezone. Hvala Nižnji za poverenje i podršku! Srećno - ističe Ilić.

Ilićeva smena izazvala je brojne reakcije javnosti, posebno zbog činjenice da je uspeo da sačuva tim od ispadanja iz elitnog društva. Mnogi su se začudili potezom uprave kluba, s obzirom na postignute rezultate, a sam Ilić je odlučio da se na pravi način oprosti od kluba i igrača sa kojima je sarađivao.

Saša Ilić je svoj trenerski put gradio kroz različite klubove i selekcije. Nakon igračke karijere, bio je selektor u mlađim selekcijama reprezentacije Srbije, a potom je vodio Čukarički, CSKA iz Sofije, Atromitos i pomenuti ruski tim. Njegovo iskustvo i angažman u različitim sredinama dodatno su učvrstili njegovu poziciju među trenerskim stručnjacima.

Saša Ilić je kroz svoju karijeru pokazao posvećenost i profesionalizam, te će svakako pronaći nove izazove i prilike za dalji razvoj i ostvarenje uspeha u trenerskoj ulozi.

BONUS VIDEO