LJUBIMAC NAVIJAČA TRESE MREŽE U HOLANDIJI: Bivši fudbaler Zvezde postigao bombastičan gol! (VIDEO)


IZVOR: Republika/S. J. - 06.10.2024 | 17:04


Hvang pokazao kakav je majstor.

Foto: Printscreen
LJUBIMAC NAVIJAČA TRESE MREŽE U HOLANDIJI: Bivši fudbaler Zvezde postigao bombastičan gol! (VIDEO)

Reprezentativac Južne Koreje, In Bon Hvang, koji je nedavno napustio Beograd, ostavivši iza sebe obožavaoce i pesmu koju su mu pevali, započeo je svoju karijeru u Fejnordu na spektakularan način. Na petoj utakmici u dresu Fejnorda, Hvan je postigao svoj prvi gol za klub, i to na vrlo impresivan način.

Fejnord je, kao domaćin, trijumfovao protiv Tventea rezultatom 2:1 u 8. kolu holandskog prvenstva, a Hvan je bio taj koji je postigao drugi gol za svoj tim u 43. minutu utakmice. Hvan je stekao priliku za udarac nakon odbitka na dvadesetak metara od gola. Sa jednim kontaktom sa loptom, snažnim udarcem levom nogom, uspeo je da savlada golmana Tventea, čija je reakcija bila uzaludna dok je lopta završila u mreži.

Ovaj pogodak je bio posebno važan za Hvana, jer je označio njegov impresivan debi u dresu Fejnorda, istovremeno pokazujući svoj talenat i doprinos timu. Hvanov uspeh na ovom meču sigurno je razveselio njegove obožavaoce i navijače širom sveta, dok je istovremeno privukao pažnju fudbalskih stručnjaka i ljubitelja igre širom Evrope.

BONUS VIDEO