PARTIZAN PREGAZIO CIBONU: Žocova mašinerija prejaka za hrvatskog velikana!


IZVOR: Republika - 06.10.2024 | 20:27


Meč obeležio sukob Džonsa sa igračem Cibone.

Foto: Starsport
PARTIZAN PREGAZIO CIBONU: Žocova mašinerija prejaka za hrvatskog velikana!

Košarkaši Partizana su ostvarili ubedljivu pobedu nad ekipom Cibone rezultatom 113:78, u utakmici trećeg kola regionalne ABA lige. Ekipa pod vođstvom trenera Željka Obradovića demonstrirala je svoju nadmoć i potvrdila ulogu apsolutnog favorita u ovom regionalnom derbiju. Iako su imali nekoliko odsutnih igrača, poput Brendona Dejvisa, Mitar Bošnjakovića, Aleksa Dimitrijevića i Ajzee Majka, to nije umanjilo sjajan timski nastup crno-belih.

Partizan je dominirao tokom celog meča, a posebno su se istakli u šutu van linije 6,75, gde su postigli impresivnih 19 trojki od 34 pokušaja. Ova efikasnost u šutu za tri poena doprinela je izuzetnoj prednosti crno-belih tokom celog meča.

Tajrik Džons je bio nezaustavljiv pod košem, zadajući velike probleme ekipi Cibone. Njegova impresivna igra u napadu, praćena sjajnim zakucavanjima, bila je ključni faktor u ubedljivoj pobedi Partizana. Takođe, Aleksej Pokuševski je pokazao svoj talenat, doprinoseći ekipi kako u napadu, tako i u odbrani.

Nakon nesportske lične i tehničke greške zbog koškanja sa Džonsom, košarkaš Cibone Ket Barber je bio prinuđen da napusti igru. Ovaj incident dodatno je oslabio ekipu Cibone i doprineo dominaciji Partizana u drugom poluvremenu.

Zakucavanja Tajrika Džonsa i trojke Sterlinga Brauna bili su ključni momenti tokom meča, doprinoseći izgradnji velike prednosti Partizana. Ova serija sjajnih akcija podigla je publiku na noge i obezbedila ubedljivu pobedu crno-belima.

Iako su imali nekoliko odsutnih igrača, Partizan je uspeo da se izbori sa tim izazovom i ostvari veliku pobedu. Trener Obradović istakao je da ekipa ima sitnijih problema sa povredama, ali je uspeo da pronađe pravu taktiku i postavi tim na način koji je rezultirao ovakvim ubedljivim trijumfom.

BONUS VIDEO