KAKAV BLAM NORVEŠKOG FUDBALERA: Postao je predmet ismevanja - posebno ga je dotukla engleska starleta! (FOTO GALERIJA)


IZVOR: Vladimir Vorih - 07.10.2024 | 07:10


Istu poruku poslao gomili žena.

Foto: Instagram.com/katieprice
KAKAV BLAM NORVEŠKOG FUDBALERA: Postao je predmet ismevanja - posebno ga je dotukla engleska starleta! (FOTO GALERIJA)

Jedan od najboljih norveških fudbalera u poslednje dve decenije Jon Arne Rise doživeo je veliku neprijatnost kada se u medijima pojavila informacija da je istom SMS porukom pokuđao da priđe nekolicini devojaka.

Naime, fudbeler koji je odigrao preko 100 mečeva u dresu sa norveškim nacionalnim grbom i koji je vrhunac karijere doživeo nastupajući za engleski Liverpul u momentu kada je bio na vrhuncu karijere pokušao je da se približi ni manje, ni više nego 15 najpopularnijih norveških devojaka, šaljući im identičnu SMS poruku:

- Dobro veče! Nakon što sam pokrenuo svoje veze, konačno sam došao do tvog broja. Uvek sam te smatrao veoma šarmantnom, slatkom, seksi, sa fantastičnom aurom, i na kraju, ali ne i najmanje važnom, uzbudljivom i provokativnom. Nadam se da možemo da ćaskamo... Naravno, možemo i da izađemo na večeru za dvoje.

Foto: Instagram.com/jariiseofficial

Trenutak koji je obeležio karijeru Norvežanina

 

Vrlo brzo je navedena poruka postala dostupna i javnosti, a kada su devojke počele da se javljaju sa informacijom da su je i one dobile, norveški mediji su sjajnog fudbalera stavili na stup srama i prozvali ga "kraljem SMS-a".

Poruku identične sadržine  dobile su glumica Ajlar Li, pevačice Tone Damli Aberge, Marion Ravn i Sandra Ling Haugen, manekenka Katrin Serland, novinarka Pija Haraldsen...

Nakon što je "provaljen od strane medija Rise se pravdao da je samo želeo da stupi u kontakt sa lepim devojkama, ali je još veći šok doživeo kada se medijima obratila engleska starleta Keti Prajs, koja je za medije istakla da je Rise očajan u krevetu i da je jednom sa njim imala i trojku. POGLEDAJ GALERIJU

 

Na kraju je Norvežanin ipak dobio i reči podrške i to od strane njegove majke koja je izjavila: 

- Da, moj sin traži devojku. On je samac i ne razumem zašto bi bilo koja devojka bila uznemirena ako bi pokazao interesovanje za njih.

 

BONUS VIDEO: