ŠOK! OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Juventus iznenada uručio otkaz igraču!


IZVOR: Republika/S. J. - 07.10.2024 | 14:22


"Stara dama" nastavlja sezonu bez Francuza.

Foto: Profimedia
ŠOK! OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Juventus iznenada uručio otkaz igraču!

Francuski fudbaler, Pol Pogba je dobio potvrdu da će moći da se vrati na teren već od marta 2025. godine, nakon što je Sportski arbitražni sud iz Lozane smanjio njegovu suspenziju na 18 meseci. Ova odluka označava kraj perioda neizvesnosti za Pogbu, čiji je status bio pod znakom pitanja zbog prvobitne četvorogodišnje suspenzije zbog dopinga.

Iako je bio pod ugovorom sa Juventusom, italijanski mediji javljaju da će Pogba dobiti raskid ugovora sa torinskim klubom, što će mu omogućiti da pregovara sa drugim zainteresovanim klubovima. Ovo je značajan korak za Pogbu, koji će imati slobodu izbora gde će nastaviti svoju karijeru nakon povratka na teren.

Foto: Ap photo

Dobio otkaz u Juventusu: Pol Pogba

Nakon suspenzije zbog dopinga, Pogba je doživeo drastično smanjenje plate od strane Juventusa, što je jasno ukazivalo da je njegova misija u Torinu završena. Međutim, ova situacija će mu sada omogućiti da se vrate na tržište godinu i po dana ranije nego što je bio planirano u ugovoru sa Juventusom.

Pogbin povratak na teren će nesumnjivo privući pažnju brojnih klubova širom Evrope, s obzirom na to da je prethodno bio jedan od najskupljih fudbalera u istoriji fudbala. Nakon perioda suspenzije i finansijskih gubitaka, Pol Pogba se sada sprema da započne novo poglavlje u svojoj karijeri. Njegov povratak na teren će biti praćen sa velikim interesovanjem, a ljubitelji fudbala širom sveta sa nestrpljenjem očekuju da vide gde će nastaviti svoju karijeru nakon što postane slobodan igrač.

BONUS VIDEO