PLJAČKAŠ ULETEO NA OKUPLJANJE FRANCUSKE REPREZENTACIJE: Bizaran stajling štopera (FOTO)


IZVOR: Republika/ O.J. - 07.10.2024 | 17:19


Ko će ih više smiriti?

Foto: Profimedia
PLJAČKAŠ ULETEO NA OKUPLJANJE FRANCUSKE REPREZENTACIJE: Bizaran stajling štopera (FOTO)

Ibrahima Konate, dugogodišnji štoper Liverpula, šokirao je svet bizarnim načinom na koji se pojavio na okupljanju reprezentacije pred novi novembarski prozor takmičenja u Ligi nacija. Novinari i fotografi su bili prisutni ispred zgrade gde su se okupljali igrači kada je iz crnog automobila izašao štoper "redsa" u čudnom izdanju.

Konate je bio obučen u odelo, u skladu sa pravilima, ali ispod njega je nosio neobičan komad odeće koji je zaista ličio na opremu za pljačkanje. Njegova upadljivo zelena maska, koju je kasnije skinuo da pokaže svoje lice, izuzetno je atipična, što je izazvalo pitanja da li je Konate želeo da nadmaši svog saigrača Žila Kundea, koji je nedavno takođe iznenadio na okupljanju reprezentacije bizarnim stajlingom.

Ne znaš ko sam ja? - upitao je novinare Konate nakon što je izašao iz automobila, a potom je skinuo kapuljaču da bi se predstavio medijima uz širok osmeh misleći da ih je iznenadio.

Ibrahim je rođen u Parizu, a svoju karijeru započeo je u Sošu, gde je stigao do prvog tima. U 2017. godini prešao je u nemački Lajpcig, a nakon četiri godine, 2021. se pridružio Liverpulu, s kojim je osvojio četiri trofeja pod vođstvom Jirgena Klopa.

Do sada je nastupao 17 puta za A reprezentaciju Francuske, a bio je i učesnik Mundijala u Kataru, gde je Francuska stigla do finala, ali je izgubila od Argentine.

BONUS VIDEO