BARSELONA NA MARAKANU STIŽE RASTROJENA: Šanse za Zvezdin podvig veka rastu


IZVOR: Republika/ O.J. - 07.10.2024 | 17:40


Bolnica u Kataloniji

Foto: Getty images
BARSELONA NA MARAKANU STIŽE RASTROJENA: Šanse za Zvezdin podvig veka rastu

Fudbaler Barselone, Feran Tores, nedavno je doživeo povredu tetive zbog koje se nije mogao pridružiti reprezentaciji Španije za utakmice Lige nacija. Iako klub još uvek nema precizne informacije o dužini oporavka, španski mediji spekulišu da bi mogao biti van terena između šest i osam nedelja. Katalonci već imaju niz problema sa povredama, a u periodu odsustva bivšeg igrača Mančester sitija, između ostalih, očekuje ih i meč sa Crvenom zvezdom 6. novembra.


Pored povrede Toresa, Barselona se suočava sa nedostatkom ključnih igrača kao što su Dani Olmo, Gavi, Fermin Lopez, Andreas Kristensen, Ronald Arauho i golman Mark-Andre ter Štegen. Da zameni iskusnog čuvara mreže stigao je iz penzije Vojćeh Ščesni, ali ostali kapitalci i nemaju baš adekvatnu dopunu.


Iako su španski mediji spekulisali o vremenu oporavka Ferana Toresa, klub još uvek nije potvrdio ove informacije. Neizvesnost oko toga koliko će Tores biti van terena dodatno doprinosi napetosti u klubu i među navijačima.

 

Međutim, Flikova mašinerija uprkos svim problemima važi za jednog od najboljih evropskih klubova. Svima je jasno ko je i šta je Barsa, pogotovo ove sezone gde u La Ligi nije znala za poraz sve do preprošlog vikenda. S toga, i pred Marakanom ispunjenom do poslednjeg mesta, Milojević če morati da osmisli odličnu taktiku ne bi li pronašao recept za Katalonce.

BONUS VIDEO